REVISTA PRESEI MONDENE - 19.01.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 19 ianuarie 2011

Libertatea

Adrian Iovan: "Acum am pensia în jur de 20 de milioane"

Adrian Iovan trebuie să primească de la o companie de zbor pentru care a lucrat suma de 500 de milioane de lei vechi, motiv pentru care a dat-o în judecată, dar sunt atâtea procese pe rol, astfel încât cine ştie când îi vine rândul. Astfel, s-a hotărât să intre în greva foamei.

"Când eşti în greva foamei renunţi la mâncare, dar nu la hidratare, iar înainte de aceasta trebuie să îţi faci şi nişte analize. O să îmi leg de gât cartonul ăsta cu "greva foamei" şi merg în faţa sediului lor şi stau acolo", a povestit Adrian Iovan în emisiunea Happy Hour.

"Eu trăiesc din pensia rămasă după recalculare. Mi s-a scăzut 85%, am acum pensia în jur de 20 de milioane", a dezvăluit Iovan.

Libertatea

Inna: "Nu am fost niciodată la cosmetică sau masaj"

Este celebră, frumoasă şi cu bani, însă Inna spune că nu petrece ore întregi la cosmetică sau sală pentru a se menţine în formă. Cea mai în vogă cântăreaţă româncă mărturiseşte că, atunci când vine vorba de îngrijirea sa corporală, se bazează mai mult pe trucuri naturiste.

"Nu fac nimic special, nu ţin o dietă şi nu merg la sală. Însă petrec destul de mult timp repetând alături de dansatorii mei. Iar asta înseamnă un consum important de energie. Beau ceai în fiecare dimineaţă şi mă întind jumătate de oră în pat înainte de concert atunci când pot. Folosesc ulei de măsline atunci când mă întorc de la concerte. Este foarte hidratant pentru piele, dar şi pentru păr", a declarat Inna pentru Pro TV Magazin.

Libertatea

Caracatiţa Paul va avea o statuie în Germania

O statuie înaltă de 1,8 metri va fi ridicată în memoria caracatiţei Paul, în faţa acvariului Sea Life Center din oraşul german Oberhausen, unde a locuit molusca marină.

Purtătorul de cuvânt al acvariului din Oberhausen a anunţat cu această ocazie că statuia înaltă de 1,8 metri va deveni în scurt timp un obiectiv turistic de succes. În vârful statuii va fi expusă o sculptură în formă de caracatiţă, ale cărei tentacule înconjoară o minge de fotbal.

Ziarul Naţional

Oprah Winfrey a vrut să se sinucidă la 14 ani

"Regina" talk-show-ului din SUA a mărturisit recent că a încercat să-şi pună capăt vieţii în adolescenţă, după ce a aflat că este gravidă. Oprah a declarat că a încercat să bea detergent în încercarea disperată de a avorta, apoi a încercat să se sinucidă folosind aceeaşi metodă. Diva a mai povestit că a intrat prematur în travaliu, iar bebeluşul a murit la scurt timp după ce a venit pe lume.

Ziarul Naţional

Frumoasă, educată şi cultă sunt cuvintele prin care mama fostei componente din trupa A.S.I.A. îşi descrie fiica. Drept urmare, doamna Neacşu a ajuns la concluzia că televizorul este cel mai mare duşman al fiicei sale şi, ca atare, trebuie, pe cât posibil, eliminat. Şi cum Anca a fost mereu o fetiţă ascultătoare, a ţinut cont şi de data aceasta de sfatul mamei. "Nu mă mai uit la televizor pentru că nu mă lasă mama. Am căpătat asta de la ea. Nu-mi plac scandalurile şi cam asta este la televizor, scandaluri şi omoruri", a povestit Anca Neacşu, în exclusivitate, pentru ziarul "Naţional". Totuşi, documentarele despre animale, păsări, tradiţii şi obiceiuri, fantome şi altele îi captează atenţia blondei. "Prefer să mă uit la documentare, sunt interesante şi ai şi ce învăţa", a mai spus Anca Neacşu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb