REVISTA PRESEI MONDENE - 20.03.2012

Vlad F. Dumea
Ziarul BURSA #Revista Presei / 20 martie 2012

Adevărul

George Clooney va lansa un brand de tequila

Actorul american George Clooney va lansa un brand de tequila, în colaborare cu soţul top modelului Cindy Crowford. George Clooney şi soţul modelului Cindy Crawford, patronul de baruri şi restaurante Rande Gerber, spun că noul brand de tequila se va numi "Casamigos".

Cei doi, care sunt buni prieteni, au ales această denumire după numele caselor lor de vacanţă din Mexic, potrivit site-ului revistei "New Musical Express".

Adevărul

Andrei Leonte, câştigătorul "X Factor", ar putea pierde premiul de 200.000 de euro

Andrei Leonte, câştigătorul concursului "X Factor", ar putea pierde marele premiu în valoare de 200.000 de lei pentru că nu a respectat regulamentul emisiunii.

Andrei Leonte este acuzat că i-ar fi minţit pe organizatori, postul de televiziune Antena 1, completând eronat, în mod deliberat, formularul de înscriere. Concurentul s-ar fi aflat sub contract cu o casă de discuri, lucru interzis de regulament, dar nu a declarat acest lucru. Andrei Leonte i-a învins în finală pe Alin Văduva şi pe Iulian Vasile. Câştigătorul a fost ales în urma voturilor telespectatorilor. În acest moment, Antena 1 efectuează o anchetă pentru a clarifica situaţia.

Click

Tom Jones şi-a pierdut vocea

La 71 de ani, legendarul Tom Jones nu mai este ce a fost. Invitat la emisiunea "Vocea" din Marea Britanie, starul şi-a uluit audienţa după ce a ratat câteva note înalte.

Conform jurnaliştilor de la "The Sun", aceasta nu este singura problemă a legendarului Tom Jones.

Libertatea

Familia iubitului lui Lady Gaga, "topită" după cântăreaţă: "Toţi o adorăm"

Deşi este o nonconformistă şi şi-a creat o imagine de fată rea, Lady Gaga se pare că vrea să devină femeie de casă. Diva se gândeşte la măritiş şi vrea chiar să devină mamă.

Potrivit revistei americane National Enquirer, Lady Gaga este extrem de fericită alături de iubitul ei Taylor Kinney,  starul din serialul "Jurnalele Vampirilor", şi a început chiar să îşi facă planuri de viitor cu acesta. "Pentru prima dată Gaga a început să se gândească la copii. Ea consideră că Taylor este bărbatul vieţii ei şi vrea să facă copii cu el cât mai repede posibil. Ei deja îşi fac planuri de viitor împreună", a declarat un prieten apropiat al cuplului pentru revista menţionată.

Libertatea

Smiley concertează la Carnavalul Primăverii

Smiley pregăteşte un super concert la Carnavalul Primăverii care continuă la Constanţa.

Se anunţă o seară cu cele mai difuzate hituri "Dream Girl", "Love is for free" şi alte piese pe care le puteţi asculta vineri în Crush. Şi pentru că Smiley nu este adeptul playback-ului, artistul acompaniat de band-ul său vor avea o singură misiune şi anume aceea de a încânta publicul cu un concert extraordinar. Weekendul continuă sâmbătă cu o mega petrecere.

România Liberă

Teo Trandafir: Este adevărat că urmează să mă mărit

Teo Trandafir anunţă că se va căsători şi că acesta este probabil cel mai fericit moment pe care l-a trăit până acum, dar nu ar vrea să îşi pună deocamdată partenerul în lumina reflectoarelor, acesta fiind o persoană privată, potrivit unei declaraţii a vedetei remise Mediafax

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb