REVISTA PRESEI MONDENE - 29.03.2012

Vlad F. Dumea
Ziarul BURSA #Revista Presei / 29 martie 2012

Adevărul

Actriţa Megan Fox, însărcinată cu primul ei copil

Actriţa Megan Fox, soţia actorului american Brian Austin Green, este însărcinată cu primul copil al cuplului. Deşi cei doi actori sunt căsătoriţi de doi ani, potrivit aceleiaşi surse, sarcina actriţei în vârstă de 25 de ani reprezintă o surpriză.

"Tocmai au aflat această veste şi sunt teribil de încântaţi", a declarat o sursă pentru tabloidul Star, afirmă o sursă citată de radaronline.com.

Este însă puţin probabil ca Megan Fox să facă publică această informaţie în zilele următoare. "Sarcina este incipientă, este încă prea devreme, iar ei i-au anunţat doar pe membrii familiilor şi pe prietenii lor apropiaţi", a precizat aceeaşi sursă.

Adevărul

Evanescence şi Soulfly vor concerta la Rock the City

Evanescence şi Soulfly completează line-up-ul festivalului Rock the City, care mai prezintă, în cadrul evenimentului ce se desfăşoară între 29 iunie şi 1 iulie la Romexpo, trupe precum Guns N'Roses sau Godsmack, informează organizatorii.

Pe lângă formaţiile deja anunţate, Guns N'Roses, Machine Head, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Godsmack, Black Label Society, Pentagram, Sweet Savage, Lostprophets şi Within Temptation, Tuborg Green Fest powered by Rock the City include, anul acesta, trupele Evanescence şi Soulfly.

Click

O moldoveancă, printre cele mai bine cotate modele de la Hollywood

O moldoveanca de 23 de ani este cel mai bine văzut model de la Hollywood. Ochii verzi şi trăsăturile ce o aseamănă cu Angelia Jolie i-au adus popularitatea.

În 2011 a câştigat un concurs de frumuseţe la Hollywood şi este reprezentată de o agenţie prestigioasă care îi găseşte contracte în Miami şi Los Angeles.

Click

Madonna va cânta alături de Justin Bieber în noul său turneu

Madonna l-a invitat sî cânte alături de ea concertele din turneul mondial de promovare a celui mai recent album de studio al ei, "MDNA", pe celebrul cântăreţ Justin Bieber. Artista a motivat gestul spunând că este un fan al canadianului. "Este extraordinar. Sunt o mare admiratoare a lui. Îmi place foarte mult când cântă rap", a scris ea pe blogul personal.

În aceeaşi discuţie cu fanii, Madonna a vorbit şi despre telentele ei muzicale, altele decât cele vocale, mărturisind că poate să cânte la tobe şi la vioară.

Libertatea

Smiley, nominalizat la Balkan Music Awards

Smiley bifează o nouă reuşită! Cântăreţul a fost nominalizat la Balkan Music Awards 2012, la categoria "Best Male Performer in the Balkans".

"Mă bucur mult. Sper să adun cât mai multe voturi şi să câştig", a mărturisit Smiley după ce a primit vestea, potrivit site-ului artistului.

Libertatea

Începe Festivalul Internaţional de Film NexT!

Ziua de miercuri, 28 martie va da startul celui mai mare festival de scurtmetraj din ţară: Festivalul Internaţional de Film NexT, aflat la cea de-a şasea ediţie, care anul acesta va avea loc la Cinema Scala, Cinema Studio, Turbohalle şi la Cafe Verona Cărtureşti.NexT aşteaptă publicul cu peste 120 de filme din peste 30 de ţări, de pe 5 continente, întâlniri cu nume importante din cinema-ul autohton şi internaţional şi multe alte evenimente conexe!

România Liberă

La moartea unui artist: Ştefan Radof

În vârstă de 78 de ani, el a decedat la Spitalul Floreasca din Capitală unde era internat la secţia de Terapie Intensivă, din cauza mai multor suferinţe cronice, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Bogdan Opriţa, conform Mediafax.

Anticomunist convins, a aflat încă de tânăr ce înseamnă represiunea. A urmat cursurile Colegiului Naţional Sfântul Sava, până la reforma din 1947, când, din motive politice, a fost exmatriculat şi s-a transferat la Şcoala Profesională Comercială. După un examen de diferenţă, a urmat şi a absolvit Şcoala Medie de Comerţ Exterior.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb