Revolut depăşeşte 2 milioane de clienţi pe aplicaţia Revolut < 18

F.D.
Bănci-Asigurări / 11 aprilie

Revolut depăşeşte 2 milioane de clienţi pe aplicaţia Revolut < 18

Revolut, banca digitală cu peste 40 de milioane de clienţi la nivel global, a ajuns la peste 2 milioane de utilizatori ai Revolut < 18, aplicaţia special concepută pentru copii şi adolescenţi cu vârste între 6 şi 17 ani. Numărul total al clienţilor (părinţi şi copii) care folosesc această aplicaţie depăşeşte 3,5 milioane de utilizatori. În ultimul an, baza de clienţi Revolut < 18 în România - incluzând copiii şi părinţii sau tutorii - a crescut cu 65%, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Creată special pentru Generaţia Z şi Generaţia Alpha, Revolut < 18 ajută tinerii să-şi crească nivelul de educaţie financiară şi să înţeleagă valoarea banilor, sub supravegherea directă a părinţilor şi tutorilor. Pentru a ţine pasul cu propria evoluţie şi creştere pe piaţă, Revolut împrospătează aspectul aplicaţiei pentru tinerele generaţii şi adaugă şi noi caracteristici. Printre acestea se numără: un instrument de analiză a cheltuielilor şi bugetului, pentru a creşte interesul copiilor faţă de gestionarea propriilor fonduri, dar şi elemente de design care aduc un plus de personalizare, cum sunt wallpaper-ele.

Alte funcţii adăugate: buzunarele electronice, nişte puşculiţe digitale în care tinerii pot pune deoparte fonduri pentru diverse obiective, opţiunea de rotunjire a mărunţişului, disponibilă gratuit pentru toţi utilizatorii, indiferent de planul deţinut de adultul căruia i se asociază contul pentru copii. În România, obiectivele cel mai des setate de tineri sunt: rezerve/economii, cadouri, gadget-uri (până acum, obiectivele au fost disponibile doar pentru conturile care sunt asociate planurilor cu plată deţinute de părinţi).

"Aplicaţia Revolut < 18 este special concepută pentru ca tinerii să îşi atingă obiectivele lor financiare. Cu noile funcţii anunţate azi, le vom da mai multă încredere copiilor şi adolescenţilor în capacitatea lor de a-şi controla propriile fonduri şi de a-şi dezvolta comportamente responsabile cu privire la gestionarea banilor. În acelaşi timp, schimbările adăugate le vor permite să îşi exprime propria personalitate prin adaptarea designului aplicaţiei. Suntem încântaţi să vedem atât de mulţi tineri care aleg Revolut pentru a face primii paşi în lumea banilor sau pentru a-şi construi viitoarea independenţă financiară", a declarat Carlos Spada, Şef de Produs Revolut < 18.

În acelaşi timp, copiii români au beneficiat de o alocaţie medie săptămânală din partea părinţilor de 53 de lei, în martie 2024, în uşoară scădere (- 1%) faţă de aceeaşi lună a anului anterior. Este de menţionat şi faptul că, din ianuarie 2024, alocaţia de stat pentru copii a crescut cu 13,8% la 292 de lei (încasată în februarie pentru luna anterioară).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb