Richard Lemerle este nou director al lanţului de aprovizionare pentru Europa Centrală şi de Sud al companiei Mars

S.B.
Companii / 1 august 2022

Richard Lemerle este nou director al lanţului de aprovizionare pentru Europa Centrală şi de Sud al companiei Mars

Compania Mars a numit un nou director pentru lanţul de aprovizionare în Europa Centrală. Richard Lemerle, în prezent director Supply Chain Mars pentru Europa de Sud, îşi va extinde responsabilităţile în Europa Centrală, acoperind şi Cehia, Slovacia, România şi Ungaria. În noua sa poziţie, Richard Lemerle se alătură şiechipei de management a Mars din Europa Centrală.

Compania Mars este renumită pentru că le oferă Asociaţilor săi numeroase oportunităţi de creştere şi dezvoltare a carierei, iar Richard este unul dintre numeroasele exemple ale acestei abordări. În mod specific, Mars oferă oportunităţi de creştere, inclusiv prin lucrul îndeaproape cu mentori a căror menire este să cultive ambiţiile Asociaţilor, creând condiţiile ideale pentru ca aceştia să îşi asume roluri şi responsabilităţi mai mari, inclusiv în alte ţări şi în diverse departamente.

Richard o înlocuieşte în Europa Centrală pe Sophie Gaspard, care preia conducerea unui important proiect regional.

Richard Lemerle are peste 25 de ani de experienţă acumulaţi în funcţii regionale şi globale. S-a alăturat companiei Mars în 2016 când a făcut parte din echipa responsabilă de lanţul de aprovizionare de pe piaţa italiană. După doar patru ani, domeniul său de responsabilitate s-a extins pentru a include mai multe ţări din sudul Europei: Grecia, Malta şi Cipru. El este un pionier în a duce operaţiunile de rutină la un nivel cu totul nou. Datorită viziunii sale, piaţa Mars din Europa de Sud este în fruntea transformării digitale. Un exemplu în acest sens este maniera inovativă de a utiliza elemente de inteligenţă artificială pentru a elimina sarcinile fără valoare adăugată. Acum Richard va aduce experienţa sa şi în Europa Centrală, asumând noi responsabilităţi pentru lanţul de aprovizionare în Cehia, Slovacia, Ungaria şi România, în calitate de director al lanţului de aprovizionare al Mars pentru Europa de Sud şi Centrală.

"Sunt cu adevărat recunoscător pentru această oportunitate şi pentru şansa de a evolua în compania Mars. Lucrul în cadrul lanţului de aprovizionare pe mai multe pieţe sud-europene mi-a oferit o oportunitate extraordinară de a câştiga experienţă în conducerea lanţului de aprovizionare pentru ţări diverse, aşa că aştept cu nerăbdare să-mi valorific toate cunoştinţele pe pieţele din Europa Centrală. În prezent, prioritatea mea este să mă concentrez pe dezvoltarea Asociaţilor talentaţi din echipa mea şi să îi ajut să se dezvolte personal în cadrul Mars", a declarat Richard Lemerle, noul director al lanţului de aprovizionare Mars Multisales pentru Europa Centrală şi de Sud.

Mars în România şi Europa Centrală

Mars a intrat pe piaţa din Cehia în 1992. Din 2016, compania a operat pe piaţa din Cehia sub umbrela Mars Multisales Central Europe, care include pieţele din România, Ungaria, Cehia, Slovacia. Cu peste 450 de angajaţi (denumiţi Asociaţi), organizaţia din Europa Centrală operează în prezent în trei categorii: dulciuri (ciocolată, gumă & bomboane), food (orez şi sosuri) şi hrană pentru animale. Mai mult, Mars operează în regiune două dintre cele mai mari fabrici ale sale în aceste segmente, incluzând o fabrică în Csongrad-Bokros Ungaria, care produce mâncare uscată şi recompense pentru animale şi, de asemenea, o facilitate de producţie pentru dulciuri (fără ciocolată) care include şi centrul de dezvoltare pentru dulciuri din Poøíèí nad Sazavou din Republica Cehă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb