Roaming aerian Vodafone pe cursele Emirates Airline şi Malaysian Airlines

Monica Măgureanu
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 12 decembrie 2008

Vodafone România a lansat serviciul de roaming care permite clienţilor săi utilizarea telefonului mobil şi în timpul zborurilor cu avionul, anunţă un comunicat al companiei remis redacţiei. Astfel, clienţii Vodafone România, atât abonaţii cât şi utilizatorii Cartelei Vodafone şi Vodafone 2în1, pot efectua apeluri şi pot trimite mesaje text pe mai multe curse aeriene ale companiilor Emirates Airline şi Malaysian Airlines.

Tariful pentru un apel efectuat în timpul zborului este de 2,65 euro /minut, la care se adaugă o taxă de conectare pentru fiecare apel, de 0,63 euro. Pentru apelurile primite, abonaţii Vodafone România vor beneficia de tariful de 2,2 euro/minut, iar utilizatorii Cartelei Vodafone şi Vodafone 2in1 de 0,89 euro credit/minut. SMS-urile expediate vor fi taxate cu 0,75 euro/SMS pentru abonaţi şi cu 0,45 euro/SMS pentru clienţii Cartelei Vodafone şi Vodafone 2in1. Primirea unui mesaj text este gratuită. Tarifele menţionate nu includ TVA.

Clienţii Vodafone România vor putea utiliza telefonul mobil în timpul călătoriei cu avionul dupa ce aeronava atinge altitudinea de croazieră, prin selectarea reţelei AeroMobile.

Noul serviciu de roaming la bordul aeronavelor este oferit clienţilor Vodafone România în urma acordului încheiat cu operatorul Telenor Mobile Aviation AS (TMA). În prezent, serviciul de roaming aerian este disponibil la bordul unui număr de 22 de aeronave ale companiei Emirates Airline, precum şi al unei aeronave aparţinând Malaysian Airlines, care dispun de echipamentul de comunicaţii necesar. Cele 23 de aeronave acoperă Australia şi numeroase destinaţii europene şi asiatice, incluzând China şi Japonia.

Mai multe destinaţii vor fi adăugate pe măsură ce vor fi încheiate acorduri cu alte linii aeriene şi sistemul de comunicaţii va fi instalat în aeronavele acestora. În plus, Vodafone România va extinde în curând oferta de roaming aerian pentru a oferi clienţilor săi acces la servicii de date prin GPRS.

În prezent, clienţii Vodafone România pot utiliza serviciile GSM în roaming în 140 de ţări/teritorii, prin 305 operatori, iar serviciile GPRS sunt disponibile în 72 de ţări/teritorii, prin 139 de operatori.

Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.516.000 de clienţi, la 30 septembrie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicaţii mobile din lume, cu divizii în 27 de ţări pe cinci continente şi peste 40 de reţele partenere în întreaga lume. La 30 septembrie 2008, Vodafone avea 280 milioane de clienţi în întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb