"Robert Bosch" a lansat noua maşină de găurit cu percuţie GSB 20-2 RE

Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 29 aprilie 2004

Compania "Robert Bosch" SRL, prin Departamentul Scule Electrice, a lansat pe piaţa românească un nou model de maşină de găurit cu două trepte pentru profesionişti. Modelul GSB 20-2 RE are o putere mare, confort în timpul lucrului şi durată lungă de viaţă. Totodată, cu motor puternic de 800 W şi carcasă metalică a mecanismului de angrenare, maşina este uşor şi comod de manevrat.

Maşinile de găurit cu percuţie sînt destinate lucrărilor grele de găurire şi înşurubare, evidenţiindu-se în cele mai dure condiţii de lucru pe şantier, prin durata îndelungată de viaţa. Maşina dispune de mari rezerve de putere, un moment maxim de rotaţie de pes-te 30 Nm şi realizează, în funcţie de turaţie, maxim 17.600, respectiv 48.000 de percuţii pe minut. Prin aceasta se pot obţine, împreună cu burghiul pentru beton "Blue Granite", viteze de găurire inegalabile în cadrul clasei ei. Diametrul maxim de găurire în beton este de 20 mm, în zidărie 22 mm, în lemn 40 mm şi în oţel 13 mm. Dacă burghiul se blochează în material, cuplajul de siguranţă al maşinii decuplează arborele por-t-burghiu de sistemul de an-grenare, lucru ce protejează uti-lizatorul în timpul lucrului.

Prin comutarea rotaţiei de la stînga la dreapta se roteşte automat şi placa cu perii colectoa-re, astfel încît acestea sînt poziţionate întotdeauna optim în ambele sensuri de rotaţie. Astfel utilizatorul poate folosi maşina cu aceeaşi forţă atît la rotaţii spre stînga, cît şi la rotaţii spre dreapta. Noua placă cu perii colectoare este deosebit de rezistentă la praf şi asigură o durată mare de viaţă a cărbunilor.

Mandrina rapidă, cu un singur manşon de prindere şi sis-tem Auto-Lock asigură schim-barea rapidă a burghielor şi oferă un confort mare în timpul lucrului. În momentul schim-bării accesoriilor, axul se blo-chează automat, permiţînd astfel un schimb rapid, cu o singură mînă. În acest fel, procesele de producţie ce necesită folosirea accesoriilor diferite, se realizează rapid şi fără pierdere de timp. În plus, mînerul ergonomic cu Softgrip asigură o folosire sigură, iar mînerul suplimentar poate fi rotit cu 360 de grade, astfel încît maşina poate fi ghidată sigur şi confortabil în orice poziţie de lucru.

Atît întrerupătorul de pornire cît şi sistemul de blocare al întrerupătorului se află amplasat ergonomic atît pentru dreptaci cît şi pentru stîngaci - la mijlocul mînerului. Noile modele GSB 20-2 RE Professional sînt dotate cu un manşon sferic mobil care protejează cablul împotriva îndoirilor şi oferă o libertate maximă de mişcare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb