România debutează cu două companii în Deloitte Technology Fast 500 EMEA 2008

C.I.
Ziarul BURSA #Companii / 28 noiembrie 2008

AROBS Transilvania Software şi TeamNet International se numără printre primele 100 de companii incluse în acest an în Deloitte Technology Fast 500 EMEA, un top al companiilor de tehnologie care au înregistrat în ultimii cinci ani cele mai mari rate anuale de creştere a veniturilor în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Cu o rată de creştere de 2.722,34%, firma clujeană AROBS Transilvania Software a ocupat locul 49, în timp ce TeamNet International din Bucureşti s-a plasat pe locul 71 (+ 2.028,14%).

Deloitte Technology Fast 500 EMEA ierarhizează companiile de tehnologie publice şi private din 23 de ţări din regiunea EMEA care au raportat venituri de minimum 50.000 de euro în primul an de activitate. Fast 500 este realizat de Global Technology, Media & Telecommunications (TMT) Group din cadrul Deloitte.

Programul continuă iniţiativa Technology Fast 50, care ierarhizează companiile în funcţie de locaţie sau de o arie geografică predefinită. România s-a alăturat proiectului pentru prima dată, în acest an, debutând cu succes prin trei companii calificate în topul 50 al regiunii Europa Centrală: AROBS Transilvania Software (numărul 5), TeamNet International (7) şi LASTING Software din Timişoara (38).

George Mucibabici, Preşedintele Deloitte România, declară: "Cu două companii în top 100, România trimite un semnal clar întregii lumi. Până acum eram una dintre cele mai importante destinaţii de outsourcing din lume; dovedim acum că avem un potenţial important şi pe segmentul proprietăţii intelectuale, un potenţial care se ridică la nivelul Europei Centrale".

Top 100 mai include trei companii din Polonia, două din Ungaria, două din Cehia şi câte o companie din Croaţia şi Slovacia. Cel mai bine plasată companie central-europeană este Blue Media, cu o rată de creştere de 10.026,89%. Aflată pe locul 6 în clasamentul final, firma poloneză şi-a adjudecat a doua mare performanţă înregistrată de o companie central-europeană în istoria topului.

"Deteriorarea mediului economic global anticipată anul viitor va avea fără îndoială ecou şi în această industrie. Cu toate acestea, România este încă o ţară cu o rată limitată de penetrare a tehnologiei, ceea ce reprezintă un dezavantaj pentru dezvoltarea economică", a continuat Mucibabici. "Am încredere că investiţiile de acest fel vor continua, stimulând astfel companiile de specialitate să crească şi pe viitor".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb