"Romatsa" estimează o cifră de afaceri de 569,3 milioane lei, în 2008

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Aeronautică / 20 august 2008

Romatsa estimează pentru 2008 o cifră de afaceri de 569,3 milioane lei, în creştere cu 21,3% faţă de cifra de afaceri raportată anul anterior, au declarat reprezentanţii companiei. "Anul trecut am înregis-trat o cifră de afaceri de 469,2 milioane lei, iar pentru 2008 estimăm creşterea afacerilor până la 569,3 milioane lei. Cifra estimată include şi prognoza veniturilor realizate împreună cu Organizaţia Europeană pentru Siguranţa Navigaţiei Aeriene (Eurocontrol) a cărei membră este şi România", au declarat reprezentanţii Administraţiei Române a Serviciilor de Trafic Aerian (Romatsa), citaţi de NewsIn.

Companai Romatsa, înfiinţată în decembrie 1991, realizează funcţiunile specifice legate de managementul traficului aerian/serviciile de navigaţie aeriană şi se află sub autoritatea Ministerului Transporturilor.

Romatsa are ca obiect principal de activitate exploatarea spaţiului aerian al României şi furnizarea de servicii de navigaţie aeriană, incluzând servicii de trafic aerian, servicii de comunicaţii aeronautice, navigaţie şi supraveghere în domeniul aeronautic, servicii meteorologice aeronautice, servicii de căutare şi salvare, servicii de informare aeronautică, precum şi coordonarea operaţiunilor de căutare şi salvare a aeronavelor aflate în pericol şi a supravieţuitorilor unui accident de aviaţie produs în regiunea de informare a zborurilor FIR- Bucureşti.

La sfârşitul anului 2007, Romatsa avea un număr de 1.848 de salariaţi, înregistrându-se o scădere cu 1,2% faţă de sfârşitul anului precedent.

În 2007, utilizarea spaţiului aerian român a crescut cu 3,9% faţă de anul anterior, cu o creştere semnificativă în zona terminală generată de evoluţia favorabilă a mediului de afaceri şi dezvoltările economice regionale.

Finalizarea conceptului operaţional, implementarea blocului funcţional de spaţiu aerian româno-bulgar Danube FAB, lansarea proiectului privind implementarea unui sis-tem de e-management în Romatsa şi construirea fundamentelor pentru anului 2010 reprezintă priorităţile majore ale companiei pentru următorii ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb