Romstal oferă soluţii pentru "Casa Verde"

F. A.
Companii / 28 iunie 2010

Programul "Casa Verde" pentru persoane fizice va începe la 1 iulie. Românii care vor să-şi instaleze panouri solare, pompe de căldură sau centrale ecologice pot beneficia de reduceri de până la 50%, cheltuieli acoperite de Fondul de Mediu. Proprietarii îşi cumpără produsele din surse proprii, iar statul le decontează ulterior sumele cheltuite, informează un comunicat remis redacţiei.

"Este un demers demn de toată aprecierea, ce racordează România la trendul european de sprijinire a energiei din surse regenerabile, trend vizibil în Grecia, Germania, Franţa, Spania, Italia sau Portugalia. Deşi a venit mai târziu decât în celelalte ţări, acest demers recuperează însă în ceea ce priveşte mărimea finanţării acordate, acoperirea de până la 50% din investiţie fiind deosebit de interesantă pentru orice potenţial utilizator. Din această perspectivă, iniţiativa Guvernului reprezintă o provocare pentru Romstal care şi-a stabilit deja ca obiectiv susţinerea dezvoltării instalaţiilor ce utilizează energie regenerabilă, respectul pentru mediu fiind una dintre valorile ce reprezintă compania. Pentru noi provocarea va fi aceea de a comunica pe scară cât mai largă utilizatorilor potenţiali oportunitatea reprezentată de acest program, de a oferi o gamă de soluţii tehnice de calitate şi cât mai bine adaptate utilizatorilor din România şi de a asigura suportul necesar partenerilor noştri instalatori pentru o implementare de succes a programului", a declarat Claudiu Dumitru, Product Manager în cadrul departamentului Achiziţii Internaţionale de la Romstal.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Stim si noi de prevederile legii mediului privind Casa Verde. Avem doua intrebari:1. Ce faci cu panourile solare atunci cand ploua trei zile la rand si boilerul si-a epuizat caldura stocata?2. Ce faci cu pompa de caldura cand nu ai conditii potrivite pentru utilizare?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9729
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4977
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9029
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.7210

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb