Roşia Montană Gold Corporation îl numeşte pe Dragoş Tănase în funcţia de Managing Director

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Industrie Extractivă / 27 iunie 2008

Roşia Montană are plăcerea să anunţe numirea lui Dragoş Tănase în funcţia de Managing Director. Înainte de această promovare, dl. Tănase a fost Vicepreşedinte Finanţe şi Administraţie RMGC.

În noua sa poziţie, dl. Tănase va conduce echipa de management a RMGC în vederea obţinerii tuturor autorizaţiilor necesare dezvoltării proiectului de la Roşia Montană.

"Acum avem o echipă extraordinară în România şi, sub coordonarea lui Dragoş, vom fi capabili sa utilizăm în mod eficient toate resursele companiei pentru a începe acest proiect," a declarat Alan R. Hill, Preşedinte şi CEO al Gabriel Resources.

"Ştim că dezvoltarea responsabilă începe împreună cu angajamentul de a veni în întâmpinarea nevoilor comunităţii, asigurându-ne că beneficiile proiectului nostru pe termen lung se vor îndeplini. Avem un proiect extraordinar care îndeplineşte toate reglementările din industria minieră prevăzute de Uniunea Europenă şi de statul român; sunt sigur că proiectul de la Roşia Montană va deveni un model pentru industria minieră din România" a adăugat Dragoş Tănase.

Dragoş Tănase a venit la Roşia Montană Gold Corporation, după ce a lucrat în cadrul companiei UPC, cea mai mare companie de comunicaţii prin cablu din România, (cu peste 3.000 de angajaţi), unde a ocupat poziţia de director financiar din 2001 şi a condus fuziunea de succes a 17 companii din 200 de localităţi.

Despre Gabriel Resources/ Roşia Montană Gold Corporation

Gabriel Resources este o companie minieră cu sediul în Canada, dedicată mineritului responsabil şi dezvoltării comunităţilor în care acţionează. Compania Gabriel Resources este momentan implicată în explorarea şi dezvoltarea unor licenţe miniere din România şi este angajată în dezvoltarea proiectului aurifer Roşia Montană, pe care îl deţine în proporţie de 80%.

Până în prezent Gabriel Resources a investit în România peste 300 milioane de dolari prin Roşia Montană Gold Corporation şi doreşte să investească mai mult de 2,5 miliarde dolari pentru dezvoltarea proiectului minier Roşia Montană.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Felicitari pentru numire si retributie. Va multumesc pentru decizia luata cu acordul liderului de sidicat,cu privire la platile compensatori primite la disponilizare din 12 sa ajuns la trei.TOATA STIMA SI CONSIDERATIA !

    Felicitari pentru numire si retributie. Va multumesc pentru decizia luata cu acordul liderului de sidicat,cu privire la platile compensatori primite la disponilizare din 12 sa ajuns la trei.TOATA STIMA SI CONSIDERATIA !

    Cu multumiri Eugen Dandea. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb