Ryanair solicită CE eliminarea dreptului de a iniţia greve al UCTA

Marius Constantin
Companii / 1 iulie 2015

Ryanair, companie aeriană irlandeză, solicită Comisiei Europene (CE) să elimine dreptul de a iniţia greve al Uniunilor de Controlori de Trafic Aerian (UCTA) din toată Europa, după modelul forţelor armate şi ale poliţiei, membrii cărora nu pot desfăşura greve, arată un comunicat transmis redacţiei.

De asemenea, Ryanair doreşte acordarea dreptului altor Controlori de Trafic Aerian europeni să gestioneze zborurile deasupra spaţiului aerian francez pe durata desfăşurării grevelor, ceea ce va minimiza anulările şi deranjamentele pentru călătorii europeni din Spania, Italia, Germania şi Marea Britanie, care trebuie să traverseze spaţiile aeriene fraceze şi spaniole.

Începând cu anul 2009, Uniunile de Controlori de Trafic Aerian din Franţa au acumulat 39 de zile de grevă care au cauzat anulări de zboruri pentru milioane de călători din Europa. Uniunile de Controlori de Trafic Aerian din Franţa au anunţat o altă închidere a spaţiului aerian (începând de Joi, 2 iulie, până Sâmbătă, 4 iulie), ce va avea ca efect anularea a mii de zboruri, iar sute de mii de pasageri vor fi puşi în situaţia neplăcută de a-şi vedea zborurile anulate sau reprogramate.

Compania aeriană precizează că începând cu anul 2009, Uniunile de Controlori de Trafic Aerian din Franţa au acumulat 39 de zile de grevă care au cauzat anulări de zboruri pentru milioane de călători din Europa. Uniunile de Controlori de Trafic Aerian din Franţa au anunţat o altă închidere a spaţiului aerian, programată de mâine până Sâmbătă, ce va avea ca efect anularea a mii de zboruri, iar sute de mii de pasageri vor fi puşi în situaţia neplăcută de a-şi vedea zborurile anulate sau reprogramate.

Ryanair menţionează că a cerut în repetate rânduri Comisiei Europene şi Parlamentului Europenean să adopte măsuri în prevenirea unor astfel de greve ale Controlorilor de Trafic Aerian ce aduc deservicii călătorilor europeni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb