Safetech Innovations a înfiinţat o filială în Statele Unite

ANDREI IACOMI
Ziarul BURSA #Companii #Securitate Cibernetică / 21 aprilie 2023

Safetech Innovations a înfiinţat o filială în Statele Unite

Compania de securitate cibernetică Safetech Innovations a înfiinţat o filială în Statele Unite, conform unui raport al emitentului publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Compania deţine 67% din capitalul social al filialei înfiinţate. Deschiderea filialei din SUA reprezintă cea de-a treia locaţie internaţională în care Safetech este prezentă, după deschiderile de birouri în Marea Britanie şi Emiratele Arabe Unite, pe parcursul anului 2022, potrivit documentului.

"Entitatea din Statele Unite va fi condusă de Liana-Ancuţa Stancu, care va ocupa funcţia de director şi va coordona astfel operaţiunile filialelor companiei din Marea Britanie şi SUA. În următoarele luni, activitatea entităţii se va axa pe aspecte de operaţionalizare, precum deschidere de cont, autorizare, angajarea a două persoane, un expert în vânzări şi un altul în pre-vânzări şi încheierea de parteneriate cu vendori locali", se arată în raport.

Potrivit informaţiilor din document, serviciile tehnice vor fi furnizate din România, precum şi din Marea Britanie, în măsura în care va fi posibil, iar în viitor va fi creat un centru de operaţiuni de securitate local (Security Operations Center), care va fi operat de o echipă tehnică locală care va fi aliniată celorlalte echipe din România, Marea Britanie şi Emiratele Arabe Unite.

Pentru anul trecut, Safetech Innovations a raportat o cifră de afaceri netă de 34,9 milioane de lei, cu 52% peste cea din 2021, în timp ce profitul net s-a ridicat la 10,2 milioane de lei, în creştere cu 70%. Pentru acest an, compania şi-a bugetat, la nivel individual, venituri de 51,7 milioane de lei şi un profit net de 12,55 milioane de lei.

Compania are un portofoliu variat de clienţi, colaborând cu numeroase instituţii financiar-bancare autohtone, precum şi cu jucători internaţionali şi companii locale din sectoarele energiei, FMCG, telecomunicaţiilor, IT&C şi transporturi.

Victor Gânsac şi Paul Rusu, cei doi fonatori ai dezvoltatorul de soluţii de securitate cibernetică, deţin fiecare câte 39% din Safetech Innovations, companie a cărei evaluare bursieră se ridică la puţin peste 200 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb