Sameday Courier anunţă un randament al dividendului de 4,5%

Alexandru Costea
Piaţa de Capital / 10 martie 2015

Managementul executiv al Delivery Solutions, compania care operează brandul Sameday Courier (SDAY), convoacă AGA pentru 15 mai pentru distribuirea unui dividend brut pe acţiune de 0,436 lei, arată un comunicat remis azi redacţiei.

Această sumă generează la actuala cotaţiei a acţiunilor SDAY un randament al dividendului de 4,5%.

"Va fi prima AGA după listare şi se vor aproba rezultatele financiare, auditorul companiei şi se vor desemna persoanele care vor face parte din consiliul de administraţie. În acelaşi timp, vom propune acţionarilor distribuirea unui dividend brut per acţiune în valoare de 0,436 lei", este citat în comunicat Lucian Baltaru, General Performance Manager la Sameday Courier.

"Mă bucur că valoarea dividendului propus va depăşi aşteptările iniţiale. Cu un randament de 4,5%, valoarea este superioară dobânzii bancare. Aceasta demonstrează performanţa companiei pentru anul trecut si sper ca de acum înainte să mergem numai în sus", a completat Octavian Bădescu, antreprenor şi fondator al Sameday Courier.

Volumul rulajului după primele zile de la listarea pe bursă a depăşit 100.000 euro, arată sursa. Preţul actual pentru acţiunile Sameday Courier este de 8,15 lei, în creştere faţă de valoarea de lansare de 7,55 lei.

Potrivit managementului executiv, în cursul anului trecut, compania a avut venituri de 1,6 milioane euro (în creştere cu 58% faţă de 2013). Pentru anul curent, sunt previzionate venituri de 2,25 milioane euro şi un profit de 300.000 euro.

Sameday Courier este primul operator românesc de curierat listat pe Bursa de Valori Bucureşti si prima companie românească listată pe piaţa AeRO din cadrul sistemului alternativ de tranzacţionare. Listarea Sameday Courier s-a produs în 25 februarie a acestui an. Acest pas a venit după ce Delivery Solutions s-a transformat la sfârşitul anului 2015 în societate pe acţiuni.

Sameday Courier este un operator de curierat specializat în livrările în aceeaşi zi, atât în ţară, cât şi în străinătate, în condiţii speciale de transport (temperatură, securitate etc.), în puncte dificile, la ore prestabilite, transport de obiecte fragile şi în livrări personalizate, în funcţie de nevoile fiecărui client.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb