Satisfacţie pentru microbişti: Euro 2012 va putea fi văzut doar pe TVR

D.N.
Sport #Euro 2012 / 15 iunie 2012

Începând de astăzi, partidele de la Euro 2012 vor fi difuzate doar de televiziunea publică, aceasta rupând contractul cu Dolce, deoarece respectiva televiziune nu a plătit două rate contractuale. Preşedintele Director General interimar al TVR, Radu Călin Cristea a fost acela care a făcut anunţul: "Termenele de plată au fost depăşite. Suma de 500.000 de euro + TVA ce trebuia plătită la 15.04.12 a fost achitată cu o depăşire de 17 zile. Suma de 550.000 de euro + TVA, ce trebuia plătită pînă la 10.06.2012 nu a fost achitată pînă acum. Astfel, SRTV interzice SC Romtelecom difuzarea competiţiei sportive Euro 2012, întrucît desfăşurarea acestea e ulterioară depăşirii scadenţei. Românii vor putea vedea de acum toate meciurile de la Euro numai pe TVR. Dacă Dolce TV nu se va conforma notificării trimise, vom muta acest litigiu în justiţie.Nu înţeleg de ce fosta conducere a televiziunii publice nu s-a folosit de încălcarea de către Dolce a acestor clauze contractuale. Dacă descopereau acest paragraf, puteau rezilia contractul, iar românii vedeau toate meciurile doar pe TVR. Îmi cer scuze în numele angajaţilor pentru starea de incomoditate creată românilor. Mă bucur că măcar am reuşit să reparăm ce au stricat alţii iar românii plătitori de impozite tv către televiziunea publică îşi revin în drepturile lor normale şi fireşti".

Partidele vor putea fi urmărite în direct pe TVR 1 şi TVR 2.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Toata tarasenia asta merita studiata in amanunt. Exista atatea intrebari fara raspuns ! Oare cei de la Dolce aveau de gand sa plateasca vreodata ? Cat de indolent poti fi incat, chiar si dupa scandalul imens provocat, sa nu iti pese ca macar aparentele sa fie pastrate ?! Ce suport suspus, cat de suspus, poti avea ca sa fii in halul asta de nesimtire ? In orice caz avem de-a face cu un exemplu de stil care caracterizeaza administratia romaneasca in care dominanta este ori nepasarea evidenta sau prostia crasa.

    Se pare ca TVR si Dolce au ajuns la o intelegere. Vor putea transmite ambele posturi meciurile!?! Sper ca nu in acest fel, tipic romanesc, se va incheia acest scandal si, cineva , nu acarul Paun, va raspunde.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb