Schimbări în conducerea Xerox România

V.B.
Bănci-Asigurări / 4 februarie 2014

Mihai Codreanu şi Radu Ghionaru au fost promovaţi în conducerea Xerox România, în poziţiile de Marketing & Graphic Communications Director, respectiv de Customer Services Operations Director, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

De asemenea, Francisca Lebrun (care face parte de 7 ani din comitetul director al filialei Xerox din ţara noastră) devine General Market Operations Business Director.

În noua poziţie, Mihai Codreanu va coordona operaţiunile de vânzări de echipamente high end (echipamente de producţie), de format mare, pentru zona de artă grafică (plottere) şi va superviza în continuare activităţile de marketing şi comunicare ale Xerox România.

Anterior, Codreanu a lucrat ca Strategic Alliances & Services Marketing Manager. Domnia sa s-a alăturat echipei Xerox în 2005, deţinând, de atunci, diverse poziţii-cheie la nivel naţional şi de regiune, în vânzări, dezvoltare de servicii, consultanţă IT şi marketing. În 2012, a fost numit Technology Sales Operations Manager pentru ECE (Europa Centrală şi de Est), Israel, Turcia şi Ţările Baltice. Între 2010 şi 2012, Mihai Codreanu a fost Industry Marketing Manager pentru Europa Centrală, Israel & Turcia (CIT).

Radu Ghionaru va coordona operaţiunile de customer service, supraveghind întreaga paletă de servicii post-vânzare. Domnia sa a ocupat anterior funcţia de Director Service Parteneri. Ghionaru s-a alăturat echipei Xerox România în 1999 pe poziţia de inginer de sistem, iar de atunci a ocupat mai multe funcţii-cheie în cadrul companiei: Director Tehnic Service (2008-2012), Director Suport Tehnic (2004-2008) şi Specialist Tehnic National între 2002 şi 2004.

Din noua funcţie, Francisca Lebrun va conduce operaţiunile de vânzări indirecte ale Xerox România pentru echipamente şi servicii, desfăşurate prin reţeaua de parteneri strategici. Domnia sa are o experienţă de peste 12 ani în echipa Xerox România şi a deţinut mai multe funcţii-cheie la nivel naţional şi regional. Între 2000 şi 2004, a lucrat ca Logistics Manager, iar între 2004 şi 2007 a fost Regional Logistics Manager. Ulterior, a devenit Customer Service Operations Director.

Francisca Lebrun, Radu Ghionaru şi Mihai Codreanu au absolvit, la Universitatea Politehnică din Bucureşti, Facultatea de Automatică şi Calculatoare, Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii, respectiv Facultatea de Inginerie Mecanică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb