SCHIMBĂRI ÎN MANAGEMENTUL IDEA::BANK Stephen Orlesky va fi înlocuit cu Krzysztof Medrala

LARISA BĂNICĂ
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 10 iunie 2015

Stephen Orlesky va fi înlocuit cu Krzysztof Medrala

Stephen James Orlesky, CEO Idea::Bank, şi-a încheiat mandatul în România, după reaşezarea şi optimizarea organizaţiei şi lansarea Idea::Bank, ne-au transmis reprezentanţii băncii, adăugând că Krzysztof Medrala, având experienţă bancară şi în asigurări acumulată, atât în Polonia, în cadrul Grupului, dar şi în alte ţări, a fost propus să devină noul CEO al Idea::Bank, urmând solicitarea de aprobare către BNR.

Oficialii băncii ne-au precizat: "Acesta a fost planul încă de la început. Lansarea brandului Idea::Bank a fost realizată cu rezultate bune din punct de vedere al vizibilităţii brandului cât şi din punct de vedere al business-ului. Peste patru mii de noi potenţiali clienţi şi-au exprimat, în prima lună de la lansare, interesul faţă de serviciile şi produsele Idea::Bank S.A., 80% dintre aceste cereri înregistrându-se pe segmentul credit de consum". Volumul vânzărilor de produse Idea::Bank s-a dublat faţă de media lunilor anterioare, potrivit reprezentanţilor băncii, care ne-au mai spus: "Stategia băncii, aşa cum prezentam şi în cadrul lansării, este de a oferi produse şi servicii persoanelor fizice şi IMM-urilor, mizând pe dezvoltarea noilor tehnologii - internet şi digital banking - şi pe diversificarea canalelor alternative de vânzare şi post vânzare, care să completeze natural prezenţa teritorială selectivă. De altfel, venirea domnului Krzysztof Leslaw Medrala la conducerea Idea::Bank este în linie cu strategia de creştere, dezvoltare şi consolidare pe piaţă, în condiţii de eficienţă".

Interimatul poziţiei va fi asigurat de către doamna Mioara Popescu, în condiţiile în care doamna Ana Cernat va continua activitatea desfăşurată în calitate de Vicepreşedinte Retail.

Reprezentanţii Idea::Bank ne-au transmis, de asemenea, că domnul Radu Vasilescu şi-a încetat activitatea în calitate de Vicepreşedinte Executiv al Romanian Internaţional Bank, în data de 16 noiembrie 2014, din motive personale, de comun acord cu angajatorul.

Referitor la zvonurile din piaţa bancară potrivit cărora vor pleca şi alte persoane din Idea::Bank, oficialii băncii ne-au spus: "Politica grupului Getin Holding este de a nu comenta zvonuri, ci de a fi transparent şi pro-activ în comunicarea obiectivelor şi schimbărilor, atunci când acestea se întâmplă. În general, dinamica de personal într-o companie în creştere este normală şi naturală. Am avut o creştere foarte mare a numărului de angajări, aşa cum am avut şi colegi care au ales să plece".

Stephen Orlesky a fost aprobat CEO al Idea::Bank de către BNR, în iulie anul trecut. Orlesky, cu o experienţă bancară de peste 20 de ani în peste zece ţări, şi-a început cariera la Royal Bank of Canada. Anterior venirii la RIB, a ocupat o poziţie similară în cadrul Belarusian Bank for Small Business, bancă membră a Getin Holding Polonia.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Orlesky și Vasilescu au fost dați afară. Iar Ideea Pink va fi preluată de Banca Transilvania.

    Orlesky și echipa lui sunt ciubucari , incompetenți și au fost dați afară.

    Până la toamna va fi demisă toată echipa lui Orlesky. Toată lumea știe asta.  

    Cine ar putea crede ca un CEO de banca (fie ea si mica) e numit pt 1 an?!

    Probabil ca s-a dovedit incompetent sau poate know how-ul polonez implementat e cauza. 

    Sa schimbi intr-un an de ani CEO-ul si 1 VP...arata ca ceva e putred acolo.

    BNR-ul sigur vegheaza!? 

    1. Dl. Orleski si-a luat in acest mandat de CEO si cetatenia romana!!! Daca strategia era sa faca doar trecerea de la RIB la Idea...e o frantura in logica comunicatului :)

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb