Schneider Electric prezintă detectoarele de mişcare din gama Unica

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 13 august 2008

Schneider Electric prezintă detectoarele de mişcare din gama Unica, aparate care ajută la economisirea curentului electric şi sunt un ocrotitor de încredere al copiilor. Detectoarele de mişcare din gama Unica sunt disponibile în mai multe variante cromatice sau de finisare. Compania italiană Costa Design a creat aceste rame astfel încât să se potrivească firesc în amenajarea interioară a oricărei încăperi.

"În general, copiilor le este teamă de întuneric," spune Ing. Monica Roşu, Responsabil Segment Rezidenţial, Schneider Electric România. "Cei mai mici dintre ei obişnuiesc să iasă noaptea din cameră, dar nu ştiu sau nu ajung să aprindă lumina. În plus, majoritatea băilor nu au sursă de lumină naturală, fiind astfel spaţii întunecoase inclusiv în timpul zilei. Detectorul de mişcare aprinde lumina automat la trecerea unei persoane prin zona de acţiune a senzorului său. Pentru a evita incidentele casnice şi pentru a feri copiii de "senzaţii tari" trebuie doar să setaţi aparatele după coordonatele dorite, şi acestea vor aprinde lumina automat, făcând copiii să se simtă în siguranţă în orice parte a casei s-ar afla."

La o înălţime de montaj a senzorului de 2,15 metri, zona de detecţie a mişcării va fi de 6 x 12 metri, iar unghiul de detecţie poate fi de 180° (complet), sau 90° (parţial, stânga sau dreapta). Detectoarele de mişcare de 300W sunt adecvate lămpilor incandescente şi celor cu halogen de 230 V. Aceste echipamente pot fi instalate în interiorul casei, cu montaj îngropat în perete sau aparent.

De asemenea, în funcţie de intervalul mediu de timp care ar putea fi petrecut într-o anumită încăpere, detectoarele pot fi setate să menţină lumina aprinsă între 2 secunde şi 20 minute, cu un prag de luminozitate situat între 5 şi 1000 lucşi. Intervalul de menţinere a luminii aprinse se poate reseta oricând şi de oricâte ori utilizatorul va dori o schimbare. Pentru o rază mai mare de detecţie, pot fi instalaţi, în paralel, doi senzori.

""Luna septembrie reprezintă începerea unui nou an de şcoală, deci revenirea copiilor din vacanţă înapoi în casa părinţilor. Mulţi dintre ei îşi vor petrece, astfel, singuri timpul de după şcoală", spune Ing. Monica Roşu. "Detectoarele, cu ajutorul senzorilor de mişcare, le vor lumina automat calea copiilor şi le vor oferi părinţilor mai multă linişte."

Detectoarele de mişcare din gamele Unica şi Unica Top de la Schneider Electric se montează uşor şi se remarcă prin designul special creat pentru a se potrivi oricărui interior modern. Mecanismele gamei Unica Top au finisaje de aluminiu sau grafit iar Unica Plus oferă o gama de 20 de culori pentru rame.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9752
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5471
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3043
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9437
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.5996

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb