SCURGERI DE INFORMAŢII DE LA AUTORITĂŢILE GERMANE Pandemia COVID-19 - o alarmă falsă

S.B.
Miscellanea / 12 iunie 2020

Pandemia COVID-19 - o alarmă falsă

Guvernul şi trusturile de media din Germania sunt implicate într-un scandal de proporţii după ce, în spaţiul public, a ajuns un document întocmit de mai mulţi experţi medicali din Germania, la comanda Ministerului de Interne al Germaniei, care susţine că pandemia COVID-19 a fost o alarmă falsă, informează GlobalResearch.

Documentul intern care are 93 de pagini a fost întocmit de mai mulţi experţi medicali, din ordinul Ministerului de Interne de la Berlin, denunţă măsurile adoptate de autorităţile germane împotriva noului coronavirus.

Pasajele cele mai controversate ale documentului în cauză vorbesc despre faptul că pericolul reprezentat de noul coronavirus a fost supra-estimat, iar virusul nu depăşeşte nivelul considerat normal în ceea ce priveşte ameninţarea sănătăţii publice, dovedind că măsurile adoptate pentru prevenirea răspândirii acestui virus au fost exagerate.

La nivel global, în primul trimestru al anului, au fost sub 250.000 de decese cauzate de noul coronavirus, această cifră fiind mult mai mică decât numărul de 1,5 milioane de morţi (25.100 în Germania) doborâţi de valul gripal din 2017-2018.

Cele mai importante fraze din raport sunt:

- Pericolul pe care l-a prezentat noul coronavirus a fost supra-estimat. Acesta nu a reprezentat un pericol mai mare decât nivelul obişnuit.

- Persoanele care mor din cauza COVID-19 sunt acele persoane care, statistic vorbind, ar fi murit în acest an din cauza altor afecţiuni.

- Pericolul pe care îl reprezintă acest virus nu este cu nimic mai mare decât la alţi viruşi. Nu există nicio dovadă că totul nu a fost decât o alarmă falsă

- În perioada pandemiei, statul a fost cel mai mare producător de fake news.

Autorii raportului au susţinut o conferinţă de presă în data de 11 mai, în care au dezvăluit faptul că guvernul german a ignorat sfaturile experţilor. Aceştia au cerut Ministrului de Interne al Germaniei, într-un comunicat de presă, să facă oficial comentarii despre documentul a cărui existenţă sau veridicitate nu o poate nega.

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. Cum ramane cu imaginile apocaliptice din spitale, cu miile de morți zilnic, cu cadavrele care zac în camioane frigorifice la colt de strada in New York și tot circul?

    Cum rămâne cu bătrânii arestați la domiciliu?

    Cine a coordonat tona de fake news fi media? 

    1. Dați-le apă la moară la proști

      prostilor , nu la prosti.

      Bine spus !

      Dar groapa comună de la timișoara cu mii de cadavre, a existat? Ce mai întrebi?

    Lume!Lume!Lume! PNL vinde aurul tarii normal cu ajutorul PSD care in 2018 a modificat legea privind regimul ariilor naturale protejate, iar acum ministrul mediului Costel Alexe a pus proiectul de ordin pe site privind scoaterea de suprafete din arii naturale protejate in scopuri miniere. Pentru cine a facut acest ordin? Ma gandesc ca pentru firma care a obtinut licenta de la ANMR pe 20 de ani sa exploateze aurul de la Rovina judetul Hunedoara. Exploatarea se face cu cianuri. Si mai vorbiti de Green Deal, iar aia o sa distruga toata zona si o sa lase un munte cianuri care nu se vor duce nici in 2000 de ani de acum incolo.Si ce credeti vor angaja 200 de persoane pe salariul minim. Normal aurul va fi luat aproape pe gratis. PSD a dat licenta, PNL da drumul la exploatare. PSD=PNL aceeasi mizerie.

    1. Nu le pasa. Comentatorii astia stiu doar sa isi bata joc unii de altii.Cand unuia ii pasa de ce se intampla, toata lumea doarme! Mergi la Antena 3 la toate posturile de TV si demasca, Ce mai stai?!

      Ce mare scofala? De 30 de ani, toti,de la toate partidele,ne vand! Se cearta de ochii lumii,in rest,se inteleg de minune. Ce face opozitia? Latra si voteaza ce vrea un guvern cu 20% reprezenare parlamentara. Orb sa fii si sa nu vezi!

    "Documentul intern care are 93 de pagini a fost întocmit de mai mulţi experţi medicali, din ordinul Ministerului de Interne de la Berlin..."

    Poate(adică sigur) informația este falsă. 

    Un angajat (admirator al abordării suedeze) al ministrului de interne a întocmit acel "studiu" în semn de protest. 

    Studiul combină niște adevăruri cu multă, foarte multă teorie a conspirației. 

    PS. Existența evident că nu poate fi negată dar veridicitate da. 

    Pare fake news media grosolan al globaliștilor de presă (oamenii lu Soros).

    Deci ministerul de interne din Germania (adică nucleul autorității germane pe timp de pandemie) da un ORDIN stalinist unui grup de experți sa se pronunțe obligat-fortat cum e cu COVIDu. 

    Acești experți in număr mare înghit in sec și fac un raport din care rezultă că autoritățile germane (din care face parte și Ministerul de interne german) au neglijat "opiniile experților" (nu se știe dacă tot aia care au făcut raportul său alții) și au exagerat cu masurile în condițiile în care COVIDu nu era așa de periculos ci era similar cu o gripa normala.. Din raport rezultă fără echivoc că autoritățile germane au greșit și au exagerat. 

    Ulterior autorii raportului fac o conferința de presă de capul lor și cer public Ministerului de interne german (deci cel care a comandat studiul) sa comenteze ce scrie in raport, adică să faulteze statul german. 

    Ba ej nebun...cine pune botul la așa ceva?

    De unde apar intoxicațiile astea bai nene...? 

    1. Ba nene , ai schimbat macazul ? pana mai ieri sustineai ca virusul e o facatura. Pericol la democratie , FIARA ,bla , bla , bla?

      schimba nimic,dar are momente cand vorbeste in somn( majoritare) si momente cand e treaz (f.rare)! Depinde si de ce ordine primeste,dar nu stiu de ce il bagam in seama...

      Nu virusul e fake prostovane. Manipularea vestului globalist e un uriaș fake.

    Bai romanilor da sunteti lipsiti de orice inteligenta! Logic ca e facatura. Daca n ati fi vazut la tv nu ati fi stiut. Morti erau si fara covid, doar ca nu prezenta nimeni la televizor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb