Elita rusă ia în considerare înlăturarea lui Putin

SERVICIILE DE INFORMAŢII UCRAINENE: Elita rusă ia în considerare înlăturarea lui Putin

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 20 martie 2022

Elita rusă ia în considerare înlăturarea lui Putin

Un grup de oameni influenţi care se opun lui Putin se formează în Rusia, iar aceştia iau în considerare înlăturarea lui Putin de la putere, susţin Serviciile de Informaţii Ucrainene.

Potrivit Direcţiei Principale de Informaţii a Ministerului Apărării al Ucrainei, opţiunile care pot fi luate în considerare de grupul format împotriva lui Vladimir Putin includ otrăvirea, o boală subită sau chiar un accident.

Serviciile ucrainene susţin că acest grup a început să se formeze în rândul elitelor din Rusia. "Scopul lor este să-l înlăture pe Putin de la putere cât mai curând posibil şi să restabilească legăturile economice cu Occidentul, distruse de războiul din Ucraina", spun aceştia.

Potrivit Ministerului Apărării, o anumită parte a elitei politice ruse îl consideră pe Alexander Bortnikov, directorul FSB, drept succesorul lui Putin. Aceştia susţin că Bortnikov a fost recent dezamăgit de şeful Kremlinului.

Motivul oficial invocat de Kremlin pentru "defavorizarea" şefului FSB îl reprezintă "greşelile fatale din războiul împotriva Ucrainei". Bortnikov şi departamentul său au fost responsabili pentru analizarea stării de spirit a populaţiei Ucrainei şi a forţelor armatei ucrainene.

"Se ştie că Bortnikov şi alţi reprezentanţi influenţi ai elitei ruse iau în considerare diferite opţiuni pentru înlăturarea lui Putin de la putere. În special, otrăvirea, îmbolnăvirea bruscă sau alt "accident". Este posibil ca recenta "scurgere" a locaţiei unităţilor cecene din nordul Kievului să fie legată de aceste procese", mai spun serviciile de informaţii ucrainene, potrivit ZN.ua.

Opinia Cititorului ( 22 )

  1. Nimic nu este adevarat...

    1. Aseara,la meciul de fotbal dintre FC ARGES si FCSB,a fost un RAZBOI romano-roman. Intrucat formatia lui BECALI,socotit un fel de DUSMAN al echipelor de fotbal romanesti,care daca nu pot invinge prin mijloace fotbalistice FCSB,trec la scoaterea din dotare a armelor ucigatoare de tip "kinjal" ale rusiei.Sa putut observa in timpul meciului,cum,"avioanele" pitestene,nu mai alergau dupa minge ci dupa,capetele,picioarele si fetele celor de la FCSB. Probabil ca asa a fost ordinul de "lupta" dat de prepelita,"totul pentru front,totul pentru victorie". Nu puteti castiga meciul prin mijloace fotbalistice,macar sa ii "distrugem" pe fotbalistii FCSB,rupandu-le picioarele,spargandu-le capetele sau scotandu-le dintii. Si ca sa nu fie singuri in aceasta lupta,au fost ajutati si de PACALICIUL,numit POMPOS ARBITRU,un MAIMUTOI,parca venit din filmele de animatie. Asteptam ca la urmatoarele partide,de frica "razboinicilor" din celelalte echipe cu care vor juca,fotbalistii FCSBului sa fuga din tara dupa modelul refugiatilor din Ucraina,iar unii dintre ei sa se aleaga cu picioarele rupte,capetele sparte sau sa fie batuti la vestiare. Sa mai zica cineva ca in Romania nu este RAZBOI. "Pe ei,pe mama lor".!

      Este off-topic, dar am ris copios.

      Domnule Make.Dupa modelul eliminarii lui PUTIN,ceilalti patroni din fotbalul romanesc,au tocmit un "cetatean",roman sa il elimine pe BECALI. In acest scop,"cetateanul",tocmai ce a imprumutat un pistol mitraliera cu 30 de gloante de la un militar roman din Constanta,pregatit dupa standardurile NATO, cu care sa indeplineaca dorinta dusmanilor lui BECALI.!

    O ucraineancă, mamă a patru copii, care se afla în tranzit în România a postat pe Facebook o întâmplare emoționantă, momentul în care un bărbat român i-a dat 200 de lei ca să o ajute, într-o benzinărie din Moieciu.

    "Acești bani mi i-a dat un bărbat de 60-65 de ani la benzinărie când am coborât în ??mașină, după ce am plătit un rezervor plin. 

    Și-a șters parbrizul și m-a întrebat: Ucraina? (În limba română) 

    I-am răspuns: Ucraina. 

    Probabil că m-a așteptat când a văzut numere ucrainene. 

    Și-a deschis portofelul și mi-a dat 100 de lei. 

    Și spune: Slavă Ucrainei! 

    Am inceput sa plang. Am refuzat să iau banii pentru că avea chiar și o mașină veche. 

    Dar si-a deschis portofelul să îmi mai da încă 100 de lei! 

    Spune că: ai nevoie de ei! Glorie Ucrainei! 

    M-am sufocat cu lacrimi. Până la urmă, nu știe că mai am încă 4 copii care așteaptă acasă 

    Si bine ca nu i-am spus, altfel își golea portofelul. 

    Am vrut să-l îmbrățișez, dar nu m-a lăsat. 

    Dacă omul acesta îmi citește vreodată postarea, să știi că ai ajutat o mamă a 4 copii. 

    M-am așezat liniștit în mașină, mi-am șters lacrimile ca să înțeleg! Ce zici de asta!!! 

    Lumea intreaga ne sustine, ne ajuta! Ne dau gratuit cazare, mâncare, haine, bani! 

    Și vecinii, Rusia ne omoară! 

    Mulțumesc!!!! 

    Mulțumesc tuturor! 

    1. pentru ca romanii au inima si pentru ca romanii au cunoscut cat de salbatici pot fi rusii, aceste animale de la periferia umanitatii

      Sper ca esti unic la parinti!

      o păstrez pentru când vin rușii peste noi, sau sărăcia. Atunci să vedem care strigă slavă României!

    Greu de crezut că se va întâmpla asta acum! Poate când le va ajunge cuțitul la os in urma sancțiunilor internaționale, cam in câteva luni!

    1. 2 ani... 2 ani dureaza reintoarcere Rusiei la economia bazata pe procesarea silexului ... sau isi revin in simtiri si se poarta ca in secolul 21 si nu isi mai ataca armat vecinii sau se vor intoarce in timp pana la silex si pana la maimute cu banane in maini, prin copaci.

      orice razgandire fata de actualele pozitii , orice eliminare a lui Putin, orice pace SINCERA cu toti vecinii (ex: pt Romania denuntarea pactului ribbentrop - molotov - cu toate implicatiile asociate - , returnarea Tezurului, etc) intrerupe acest proces.  

      doar rusii si Rusia pot alege!  

      li s-a zis sa se pocaiasca istoric pentru tot ce au facut vecinilor - au refuzat.  

      li s-a zis sa returneze ce au furat - au refuzat!  

      Eh.... a venit timpul judecatii lor.  

      au trecut doar 3 saptamani de la introducerea sanctiunilor ... stati sa vedeti ce exploziva va fi perioada 23 decembrie 2022 - 7 ianuarie 2023 in Rusia! ... ;) ;) ...asta daca Rusia nu incepe IMEDIAT un proces ireversibil de impacare cu toti vecinii si renunta PENTRU ETERNITATE la atitudinea de bullying militar la adresa vecinilor !  

      Si stati sa vedeti in ce hal va arata 2023 pentru rusi daca Rusia nu revine la caile cele bune in relatie cu vecinii si cu toata lumea (inclusiv Georgia, Ucraina, Romania, Japonia - insulele Kurile, la nord de Hokkaido, etc...etc....). Economie bazata pe silex scrie pe ei !  

      Cred ca era un tampit aici pe site-ul asta care isi zicea bancher vali si care se lauda ca poate lega si dezlega situatii si poate modifica viitorul.  

      Cred ca a facut ceva pramatia aia de toate curg asa de bine intr-o directie...  

      Rusilor si Rusia, reveniti-va la caile bune si cosmarul se termina!  

      Insistati in caile rele si veti fi cu multa sete striviti!  

      Alegerea e doar la rusi. In nici o alta parte.... NIMENI nu rezista unei lumi intregi daca toti se unesc impotriva unei tari agresore! NIMENI !  

      Repet ce am zis: am intrat in perioada de 2 ani a judecatii Rusiei, perioada care se inchide imediat si automat daca Rusia revine la caile bune!

       

      Bine,acum i-at pastila si dute la culcare,....sper sa nu mai ai frati.

      S-O FACA. DAR E PREA TARZIU.Se repeta scenariul de la miscarile din Romania.Cand a cazut dicttorul a fost prea tarziu.Romania nu mai apartinea romanilor.Oamenii isteti au pus miinile pe piutere si o folosesc pentru ei.Caderea lui Putin ,nu foloseste nici Rusiei niuci rusilor.Castigatorii lozului cel mare este la cei informati.

      " Valery Kuzmin, ambasadorul Rusiei la București, a făcut o declarație revoltătoare sâmbătă, la postul patronat de Remus Rădoi, zis Codiță, ajuns cunoscut opiniei publice în urma celebrului caz Caracal" , scrie Eugen Dinu de la Bugetul punct ro

      " Întrebat dacă Vladimir Putin ar susține Unirea României cu Republica Moldova, fără Transnistria, Kuzmin a afirmat că Basarabia nu a fost parte a României, „în afară de cei 22 de ani de ocupație românească”. " 

      Gura bate.... soarta.  

      Tu du-te la scoala,in clasa a doua!

      Raspuns de gaga , ca de altfel si -n celelalte 2 postari , numai el si tu ai ramas cu cunostintele din clasa a 2-a. Dovada , nici nu stii sa scrii.

      Nu are niciun rost sa-l dea jos pe Putin,vine altul mai psihopat ca el,in plus,si vreun betiv precum Boris,toti au fost betivi,Putin nu pare a fi!

      Mai Vali, poti sa si levitezi?

      vorbele lui Iisus in Nazareth

      Evanghelia dupa Luca  

      cap 4, verset 24 

      "Şi le-a zis: Adevărat zic vouă că nici un prooroc nu este bine primit în patria sa." 

      in rest... pace, mamifer drag!

    cum să otrăveşti un mort ? la romani au votat şi morţii şi ruşii sunt conduşi de holograme FSB ?

    & Ce opinie aveți, despre fenomenul „Cuba Globală” ce începe să se manifeste în plan mondial și prin acțiunile pe care Rusia le desfășoară în Ucraina, și pe care care se pare că sunt nevoiți să le desfășoare și pentru că retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeană a propus un astfel de fenomen, pentru statele puternice ale lumii, putând fi amintit și zidul construit de Trump la granița cu Mexicul, ?

    Minciuni gogonate..

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb