Sesizare din partea Telekom România

Ziarul BURSA #Companii / 14 septembrie 2015

De la cineva care semnează "Corporate Communications România", am primit următoarea sesizare, care pare să fie intitulată ".T...EXPERIENŢE ÎMPREUNĂ":

"În atenţia domnului Florian Goldstein, Preşedinte Director General Bursa

11 septembrie 2015

Stimate domnule Florian Goldstein,

Adina Ardeleanu, membră a echipei dumneavoastră redacţionale, semnează un articol în ediţia de vineri, 11 septembrie, sub titlul "Ştim cu toţii că premierul spune mereu adevărul. Dar Telekom România?" (am ataşat fotocopii ale articolului la finalul acestui mesaj, paginile 2 şi 3), pe care noi îl considerăm a fi aducător de prejudicii de imagine pentru Telekom Romania.

Acest articol afectează reputaţia întregului grup Deutsche Telekom prin faptul că interpretează declaraţii oficiale, legitime şi bine cumpănite, într-un amestec forţat doar pentru a susţine un unghi de abordare subiectiv.

Suntem dezamăgiţi de faptul că ziarul Bursa a adoptat în ultima perioadă un ton tot mai ostil faţă de Telekom Romania, profitând de orice ocazie pentru a publica articole în care informaţia este interpretată în mod subiectiv împotriva companiei noastre.

Reprezentanţii Telekom România au comunicat întotdeauna deschis şi cu bună credinţă, chiar şi atunci când membrii redacţiei dumneavoastră au acţionat într-o manieră evident tendenţioasă, căutând să extragă orice detaliu ar susţine atitudinea dumneavoastră ostilă faţă de compania pe care o reprezentăm.

Prin urmare, vă solicităm să publicaţi scuze publice în ziarul dumneavoastră, cât mai curând posibil şi în acelaşi spaţiu tipografic în care aţi plasat acest articol. De asemenea, în varianta de pe site-ul dumneavoastră, dorim să publicaţi scuzele pe aceeaşi pagina de web în care este postat articolul respectiv."

Stimate Corporate Communications România,

Îmi cer scuze, nu înţeleg de ce îmi cereţi să-mi cer scuze, scuze!

Poate că comunicarea Corporate Communications România înseamnă altceva decât se înţelege îndeobşte prin "comunicare", căci se rezumă doar la precizarea unei stări de nemulţumire, în virtutea unor consideraţii fie nespecificate, fie generale, fără măcar vreun argument care să o sprijine.

Dacă nu explicaţi ce a fost greşit în articol, atunci nu pot decât să vă fac pe plac - iată: îmi cer scuze publice în ziarul meu.

Nu ştiu de ce, dar îmi cer scuze!

Nu-s idiot, ci politicos.

FLORIAN GOLDSTEIN, PREŞEDINTE AL GRUPULUI DE PRESĂ "BURSA"

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Ceea CE faceti dumnesvoastra stimata echipa media Telekom Romania nu face cinste in primul rand calitatii de cetatean roman. SI in al doilea rand concernului German. Sper ca aceasta dorinta a dumnesvoastra nu a fost aprobata si de catre domnul Höttges. Dupa cum observati, domnul Goldstein a indeplinit dorinta dumnesvoastra si v-a cerut scuze. Este totusi interesant ca intr-o Tara unde locuitorii sai sunt invatati cu brutalitatea domnul Presedinte sa aiba o pozitie atat de conciliatanta

    1. Nu l-am vazut niciodata conciliant pe Florian Goldstein (Make), cred ca atunci cand scria raspunsul se zguduia de ras.Cacofonia "ca comunicarea" e cert intentionata si este probabil singurul lui raspuns real.Omul este cu adevarat politicos, dar perfid.

      Perfid si se discrediteaza. Din pacate. 

      SI s-a scuzat pentru doamna Adina.Deoarece oamenii sau II sunt mai important decat propria sa mandrie. Cine ii citeste ziarul nu o face decat pentru a intelege CE se intampla. Este trist ca un directors de comunicare sa ameninte in asa mod Inca sunt de parere ca e doar o gluma care nu a fost aprobata de la Deutsche Telekom.

      Am citit articolul Adinei si este ireprosabil. Make n-are de ce sa-si ceara scuze si nici de ce sa fie perfid, e doar mistocareala. Reactia Telekom este ridicola.

      HALAL COMUNICARE....pun pariu ca nu stiu diferenta intre IPO si plasament privat...

      CORPORATE COMMUNICATIONS ROMANIA. Am studiat pagina de web. A semna cu asa nume este foarte periculos deoarece este de fapt entitatea de comunicare a Romaniei. Corect AR FI for corporate communication Telekom Romania. Normal Presedintele AR FI trebuit sa inainteze sesizarea la Politie. De cans un Director trebuie sa cenzureze ce scrie redactia

    Stimati domni,

    Permiteti mi sa va felicit pentru articol si pentru reactia dumneavoastra. Veritcalitatea opiniei si a analizei nu poate fi tagaduita. 

    Din pacate, managementul actual al fostei Reomtelecom, ne considera pe toti maimute demne de executat proceduri de cules banane pe banda rulanta si nu fiinte inteligenta capabile sa gestioneze procese corporatiste sau de telecomunicatii complexe... 

    Probabil, oboseala si stresul cauzat de deprecierea continua a afacerilor companiei si de scaderea puternica a valorii participatiei Statului Roman creaza suficiente motive pentru o astfel de reactie viscerala. 

    Inca o data felicitari. Avem nevoie de reactii similare macar pentru mandria noastra de Romani in Europa...

    Make, cum adica, scrisoarea lor este intitulata ".T...EXPERIENŢE ÎMPREUNĂ"?

    Asta este sloganul lor!!! 

    Ma gandesc serios sa renunt la Telekom....!!!

    1. Ai mancat doua litere; trebuia sa te semnezi nePofTit. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb