ShopMania BIZ devine MerchantPro

C.B.
Companii / 12 februarie 2020

Arthur Radulescu, Director General ShopMania Net

Arthur Radulescu, Director General ShopMania Net

ShopMania BIZ a devenit MerchantPro în urma unui proces de rebranding finalizat săptămâna trecută. Schimbarea numelui s-a desfăşurat simultan în toate ţările în care platforma autohtonă de e-commerce are operaţiuni. Funcţionalităţile platformei şi ale celor peste 1200 magazine active care utilizează MerchantPro nu au fost influentate de acest proces, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Arthur Radulescu, Director General ShopMania Net, compania care administrează MerchantPro, a declarat: " Schimbarea numelui este un pas necesar în dezvoltarea platformei de e-commerce, atât din raţiuni de piaţă, cât si din raţiuni de marketing şi diferenţiere. În primul rând, am considerat ca avem nevoie de o identitate noua care sa reflecte cu mai mare fidelitate nivelul actual de dezvoltare a platformei, maturitatea la care a ajuns, viziunea pe care o transpunem în serviciile noastre, precum şi experienta şi know-how-ul pe care le oferim după mai mult de 10 ani de prezenţă pe piaţă. De asemenea, am dorit sa eliminam confuzia între brand-urile ShopMania BIZ - Platforma de eCommerce, şi ShopMania.ro - Comparatorul de preţuri. Ambele sunt proiectele noastre, fiecare generează câte 50% din business-ul total al companiei, însă sunt două servicii esenţial diferite, adresate unor publicuri şi nevoi diferite, prin urmare am ales să le separăm complet şi ca identitate."

Rebranding-ul face parte dintr-un plan de investiţii al cărui buget pentru 2019 şi 2020 se ridică la 400.000 euro. Proiectul de investiţii mai cuprinde dezvoltarea de clustere de funcţionalitati axate pe administrarea operatiunilor de tip multi-warehouse şi multi-channel, automatizarea proceselor pe aceste zone funcţionale, precum şi integrarea cu servicii third-party, în special cele de tip multi-channel şi marketplace.

Arthur Rădulescu a mai adăugat: " Antreprenorii din ecommerce caută soluţii bazate pe stabilitate, capabilitati de engineering, complexitate, flexibilitate şi ecosisteme deschise, care să îi susţină în fiecare etapă de dezvoltare a afacerii lor. În acest context, integrăm în MerchantPro tendinţele actuale din domeniu, precum automatizarea fluxurilor operaţionale sau conceptul de procese invizibile"

Aproape un sfert (24%) dintre magazinele online care folosesc platforma MarchantPro sunt din afara României, cele mai multe fiind în Serbia, Italia, Portugalia şi Bulgaria. La nivel global, magazinele online care utilizează platforma MerchantPro au listate un număr total de 6 milioane de produse, dintre care peste 5 milioane sunt listate pe magazinele din România.

În prezent pe platformă funcţionează 1200 magazine active (cu activitate operaţională), din care peste 80% sunt magazine premium (clienţi cu abonament).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb