SIBIU Scăderi, corelate cu pieţele externe

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 23 septembrie 2011

La Bursa din Sibiu, în prima jumătate a zilei, piaţa indicilor reprezentată de Dow Jones a oferit oportunităţi de câştig vânzătorilor, produsul menţinându-se în scădere la toate scadenţele. Preţurile au evidenţiat o tendinţă de pesimism a speculatorilor mai ales după declaraţia miliardarului George Soros care a afirmat "că nu are rost să mai vorbim despre posibilitatea unei încetiniri a economiei americane, întrucât suntem deja într-o nouă recesiune, iar situaţia se va agrava dacă nu vor fi create locuri de muncă". La Sibex, indicele Dow Jones scădea înaintea des-chiderii bursei de pe Wall Street cu 266 de puncte pe scadenţa decembrie 2011 având 1549 de contracte tranzacţionate, iar pe scadenţa martie 2012 scădere de 319 de puncte, până la cotaţia de 10.639.

Aurul scade cu 48,8 dolari pe contractul cu livrare în octombrie 2011 şi cu 60 de dolari pentru decembrie 2011. Rulaj de peste 1500 de uncii tranzacţionate până la ora 16.25.

Perechea valutară Eur/Usd, tranzacţionată în lei a atras de asemenea un interes ridicat. Peste 700 de contracte încheiate până la ora 16.25, ultimul preţ fiind 1,34520.

Leul s-a confruntat cu o scădere de 0,12% faţă de euro în prima parte a şedinţei şi s-a tranzacţionat la o valoare de 4,3150. Moneda naţională a scăzut la Sibex, după ce BNR a anunţat azi că leul s-a depreciat până la 4,3081 lei/euro, un record negativ al acestui an.

Sibex disclaimer: Comentariul a fost realizat conform datelor din piaţă de la ora 16.15, după aceasta urmând să apară modificări ale numărului total de contracte, poziţiilor deschise şi valorii respectiv ale cotaţiilor instrumentelor tranzacţionate, datorită programului de tranzacţionare extins până la ora 23.15. Datele exacte sunt disponibile pe site-ul www.sibex.ro., secţiunea rapoarte de tranzacţionare, după ora menţionată.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Scaderile la BVB, se datoreaza in principal, vanzarii de catre esti in vest, a pachetului de actiuni a lui sestache...pe sestache..mai studiati...o simpla analiza tehnica e suficienta...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb