Siemens Healthineers primeşte aprobarea FDA prealabilă introducerii pe piaţă pentru porţiunea 3D a sistemului de mamografie Mammomat B.brilliant

R.S.
Miscellanea / 7 octombrie

Siemens Healthineers primeşte aprobarea FDA prealabilă introducerii pe piaţă pentru porţiunea 3D a sistemului de mamografie Mammomat B.brilliant

Siemens Healthineers anunţă primirea aprobării Agenţiei pentru Alimente şi Medicamente din Statele Unite (FDA) prealabilă introducerii pe piaţă pentru tehnologia de imagistică mamară tridimensională sau tomosinteză a Mammomat B.brilliant - prima platformă de mamografie Siemens Healthineers complet reproiectată după mai mult de un deceniu. Această aprobare, care include o nouă tehnologie 3D de achiziţie şi reconstrucţie a imaginilor, reprezintă o adăugare la funcţiile deja aprobate ale sistemului pentru mamografia digitală cu câmp complet sau imagistică mamară bidimensională, biopsia sânului şi mamografia cu contrast îmbunătăţit cu titan. Alte funcţii sporesc confortul pacienţilor, facilitează fluxul de lucru al utilizatorilor şi îmbunătăţesc ergonomia, în comparaţie cu sistemul anterior, Mammomat Revelation, conform unui comunicat transmis redacţiei.

"Aprobarea FDA prealabilă introducerii pe piaţă a sistemului de mamografie Mammomat B.brilliant reprezintă un pas important în angajamentul nostru continuu pentru sănătatea femeilor", a spus Niral Patel, vicepreşedinte al Diviziei de Produse Rx a Siemens Healthineers America de Nord. "Acest sistem revoluţionar nu doar furnizează instituţiilor medicale capacităţi de diagnosticare semnificativ îmbunătăţite, ci şi răspunde nevoii critice de confort pentru pacienţi şi tehnicieni în screeningul pentru cancerul mamar."

Caracteristica distinctivă a tuturor platformelor de mamografie 3D Siemens Healthineers este tehnologia acestora cu unghi larg de 50° - cel mai larg unghi disponibil. Această tehnologie soluţionează problema legată de suprapunerea ţesutului mamar, care reprezintă o provocare în imagistica 2D, indiferent de densitatea sânului. Aceasta separă straturile suprapuse de ţesut mamar, pentru a ajuta la vizualizarea leziunilor care ar fi altfel ascunse, oferind o rezoluţie în profunzime (sau separare a ţesuturilor) de 3,5 ori mai mare decât cea a altor sisteme de mamografie, potrivit comunicatului.

Mammomat B.brilliant se bazează pe această abordare cu unghi larg cu PlatinumTomo, o nouă tehnologie 3D care permite o achiziţie de 50 de grade în mai puţin de cinci secunde. PlatinumTomo reduce neclarităţile inerente în imagistica 3D şi are potenţialul de a ajuta radiologul să stabilească un diagnostic mai sigur. Aceste beneficii sunt posibile datorită detectorului rapid al sistemului şi noului tub Rx, care utilizează tehnologia de punct focal mobil de la scanerele pentru tomografie computerizată Siemens Healthineers, adaptată pentru imagistica mamară. În mod suplimentar, noua tehnologie UltraHD de reconstrucţie a imaginilor reduce artefactele metalice, permite vizualizarea clară a calcificărilor şi oferă setări de imagine personalizabile. De asemenea, sistemul oferă o imagine 2D sintetică fără o expunere suplimentară a pacientului la radiaţii, reducând nevoia radiologului de imagini de mamografie digitală cu câmp complet.

Mai multe caracteristici aprobate anterior sunt în beneficiul tehnicienilor radiologi. Un monitor remarcabil permite tehnicianului să vizualizeze clar informaţiile despre pacienţi şi etapele de lucru. Funcţia ergonomică automată ComfortMove îi permite tehnicianului să deplaseze capul tubului independent de receptorul de imagini, permiţând accesul uşor la pacient în timpul poziţionării. Un ghidaj laser permite poziţionarea cu precizie a sânului. Împreună, aceste funcţii pot îmbunătăţi fluxul de lucru.

Un mâner ergonomic şi o mască fixă, optimizată, pentru faţă, permit pacientului să se sprijine pe sistem în timpul achiziţiei imaginilor, pentru o stabilitate mai mare şi o vizualizare mai extinsă a ţesutului mamar posterior. Aceste funcţii se combină cu un afişaj reproiectat cu lumină ambientală, o compresie inteligentă, personalizată a sânului şi padele rotunjite de compresie a sânului, pentru a reduce disconfortul pacientei, a îmbunătăţi poziţionarea sânului şi a permite o calitate mai constantă a imaginii.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9770
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5425
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9374
Gram de aur (XAU)Gram de aur387.6905

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb