Silvia Dinu este noul Executive Manager al agenţiei 2activePR

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 3 iulie 2008

De la începutul lunii iunie, echipa 2activePR a mai crescut cu un membru. Silvia Dinu se alătură agenţiei, în poziţia de Executive Manager, care urmează unei cariere de peste zece ani în publicitate şi marketing.

"Sosirea Silviei în 2activePR marchează o nouă etapă în dezvoltarea companiei. Am crescut foarte mult şi dorim să continuăm în acelaşi ritm alert, păstrând şi îmbunătăţind acea valoare adaugată proprie fiecărei agenţii. Silvia şi cu mine împărtăşim valori şi o viziune de business similare, ceea ce a făcut să avem o relaţie extraordinară dintotdeauna", a declarat Corina Bârlădeanu, General Manager 2activePR.

Silvia şi-a început cariera în calitate de coordinator de evenimente pentru MobilRom şi JTI, după care a gestionat clienţi precum OMV şi Coty, în cadrul In Graphics.

Timp de patru ani, Silvia a fost Senior Account Manager în departamentul Client Service al Publicis România. În această perioadă, s-a ocupat de conturi prestigioase din diverse industrii, precum Holcim, Ursus, Hewlett-Packard, Zapp, Nissan, Marriott sau cotidianul Ziua.

Ulterior, Silvia a continuat la Zapp, mai întâi ca BTL Manager, iar apoi în poziţia de Data Category Manager.

"Timp de aproape zece ani, drumurile mele şi ale Corinei s-au întâlnit de mai multe ori în diferite circumstanţe profesionale. De fiecare dată, relaţia noastră s-a bazat pe compatibilitate şi respect reciproc. De aceea, este o bucurie pentru mine să mă alătur echipei pe care a construit-o timp de opt ani şi cu care sunt sigură ca voi împărtăşi multe momente de succes pe viitor", a spus Silvia Dinu.

2activePR este o agenţie de comunicare strategică specializată în relaţii media, monitorizarea presei, organizare de evenimente, cu o experienţă în domeniu de peste 7 ani. Portofoliul său de clienţi include nume ca Albalact, Ursus, Coty, Procter&Gamble, Holcim, adidas, oxette, GlaxoSmithKline (Consumer Healthcare), Bristol-Myers Squibb, Wizrom, Villeroy&Boch (Mondial).

În 2008, 2activePR a câştigat şi alte conturi importante precum Lockheed Martin Aeronautics, Credit Zone, Opalescence, InCity Residences (Anchor Grup).

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb