Simona Halep a câştigat titlul la Montreal

George Forcoş
Ziarul BURSA #Sport / 1 august 2016

Simona Halep a câştigat titlul la Montreal

Simona Halep a încheiat cu succes finala turneului Rogers Cup de la Montreal, sportiva română, câştigând titlul de simplu în faţa americancei Madison Keys, cu 7-6, 6-3, informează Digi 24.

Titlul de la Montreal este al 14-lea titlu din carieră al Simonei Halep şi al treilea din acest an, după succesele pe zgură de la Madrid şi Bucureşti. După parcusul de la Montreal, Simona Halep va reveni de luni pe locul 3 în ierarhia WTA.

"În primul rând, vreau să vă mulţumesc pentru că aţi venit aici. Mă simt ca acasă, foarte mulţi români. Vă mulţumesc pentru susţinere. O felicit pe Madison pentru că a făcut o săptămână foarte bună, îi doresc mult succes în viitor. Mulţumesc organizatorilor, sponsorilor, echipei mele. Le mulţumesc celor care mă ajută. Săptămâna asta a fost un maraton, am jucat şi la dublu, a fost o săptămână dificilă. Dar nu plecaţi, trebuie să mă susţineti din nou în finala de la dublu", a declarat Simona la ceremonia de decernare a premiilor.

Halep a revenit pe teren după doar 2 ore, pentru finala de dublu, în care a avut-o parteneră pe Monica Niculescu. Româncele au pierdut cu 3-6, 7-6 în faţa perechii Ekaterina Makarova - Elena Vesnina, din Rusia.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Cu ce ne incalzeste asta ? Eu nu ma leg de faptul ca nu s-a dus la Olimpiada, se pare c-a fost o decizie corecta, dar daca nu prinzi macar sferturile de finala la un Grand Slam inseamna ca locul 3 (sau 4, sau 5, sau 6 sau 7 sau 8) in clasamentul mondial e mincinos !!!

    Felicitari,Simona!Frumos ai jucat in finala de ieri !Succes in continuare si in castigarea unui GS !E bine ca lupti,imi place ca vrei sa iti depasesti mereu limitele,ca vrei sa ajungi in varful clasamentului...Te urmaresc aproape meci de meci si ma bucur ,cred,aproape la fel de mult ca tine,de jocul minunat pe care il etalezi!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb