Sindicatul Valahia anunţă încetarea conflictului colectiv de muncă la Quadra Invest

George Forcoş
Companii / 18 august 2016

Sindicatul Valahia anunţă, astăzi, încetarea conflictului colectiv de muncă la Quadra Invest declanşat în 8 iulie 2016, potrivit unui comunicat al sindicatului.

"Sindicatul Valahia înţelege că societatea a făcut un efort financiar considerabil pentru ca veniturile salariaţilor să crească şi mulţumeşte asociaţilor şi conducerii executive pentru că a acceptat să facă acest efort. De asemenea, consideră că în perioada imediat următoare trebuie recuperate întârzierile din producţie şi pentru aceasta face apel la toţi salariaţii să înţeleagă momentul dificil, care a fost depăşit, şi să facă tot ce depinde de ei ca producţia şi livrările să reintre în normal. Dacă în timpul acestui conflict de muncă, reprezentanţii sindicatului au făcut declaraţii care poate au adus atingere imaginii firmei, acest fapt s-a datorat presiunii evenimentelor şi Sindicatul Valahia prezintă public scuze", se spune în comunicat.

Sindicatul mai precizează că, începând cu luna august 2016, după creşterea în suma fixa cu 200 lei pe salariat, la nivelul societăţii nu vor exista salarii sub 1.575 lei, iar în 2017, salariile actuale ale muncitorilor vor creşte din nou, în funcţie de vechimea în muncă. Salariaţii vor beneficia de alimentaţie de întărire a organismului, tichete de masă, concediu suplimentar (funcţie de condiţiile de muncă), subvenţie pentru biletele de odihnă şi tratament, subvenţie pentru plata abonamentelor, plăţi compensatorii în caz de disponibilizare, precum şi prime de vacanţă, de Crăciun şi de Paşte, spor pentru muncă suplimentară şi pentru lucrul în zilele de sâmbătă şi duminică, spor de vechime, ajutoare pentru deces, naştere

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb