Sixt New Kopel: Leasingul se va dubla în 2008

A.D.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Financiare / 4 decembrie 2007

Sixt New Kopel: Leasingul se va dubla în 2008

Piaţa de leasing operaţional din România va creşte cu cel puţin 100 la sută în 2008 conform estimărilor, se arată într-un comunicat al companiei Sixt New Kopel. În 2006, rata de penetrare a leasingului operaţional la nivelul întregii Europe a atins 23 la sută, în timp ce, în cazul celor şapte mari pieţe, s-a ridicat la aproximativ 35 la sută din numărul de maşini noi.

Potrivit unei analize a companiei Sixt New Kopel, în 2006, piaţa europeană a maşinilor destinate companiilor, sursă pentru leasingul operaţional, s-a ridicat la aproximativ 23,5 milioane maşini. În "Top 7 mari pieţe" au intrat Belgia, Franţa, Germania, Italia, Olanda, Spania şi Marea Britanie cu circa 15 milioane maşini. "Top 7 mici pieţe" reuneşte Austria, Danemarca, Finlanda, Norvegia, Portugalia, Suedia şi Elveţia, cu aproximativ 1,9 milioane maşini. Pe pieţele est europene, clasamentul cuprinde Croaţia, Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia, cu aproximativ 1,8 milioane maşini, iar pentru pieţele emergente - România, Bulgaria, Grecia, Rusia, Turcia şi Ucraina, cu aproximativ 4,8 milioane maşini. Contextul existent pe pieţele emergente transmite un semnal pozitiv cu privire la potenţialul de creştere al pieţelor de leasing operaţional din aceste ţări, din diverse motive. Asfel, numărul total de maşini destinate companiilor este egal cu cel din Germania, toate şase sunt economii în creştere şi cu pieţe de maşini în creştere rapidă, estimându-se că, în următorii cinci ani, contribuţia lor la creşterea pieţei europene de maşini destinate companiilor va fi de 58%.

Potrivit potenţialului lor real de creştere, până în 2011, piaţa maşinilor destinate companiilor din pieţele emergente va creşte cu 52 la sută. În timp ce, în 2006, penetrarea leasingului operaţional pe pieţele emergente a atins 2,4 la sută, se estimează că rata anuală de creştere a leasingului operaţional pe pieţele emergente va fi de aproximativ 19 la sută.

"Piaţa de leasing operaţional din România se află pe un trend ascendent, urmând că, în 2008, să asistăm la cel puţin dublarea ei. Potrivit acestei estimări, până la sfârşitul lui 2008, preconizăm că cifra de afaceri Sixt New Kopel va fi cu 100 la sută mai mare decât în 2007, iar compania va avea un număr de cel puţin 6.000 de contracte semnate. În strânsă legătură cu aceasta, întrucât suntem decişi să ne dezvoltăm în continuare afacerile în România, vrem să creştem proporţional investiţiile companiei, până la sfârşitul lui 2008", a precizat Dudy Perry, director general executiv Sixt New Kopel.

Sixt New Kopel este una dintre cele mai mari companii de leasing operaţional prezente pe piaţa din România. Recent, Sixt New Kopel a intrat şi pe piaţa maşinilor second hand, oferind spre vânzare maşini care au făcut anterior obiectul contractelor de leasing operaţional şi rent-a-car ale companiei. Sixt New Kopel estimează că în 2008 va vinde 750 maşini, luând în considerare contractele de leasing operaţional ale companiei care urmează să ajungă anul viitor la final.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb