Skanska demarează construcţia proiectului de birouri Equilibrium

A.T.
Ziarul BURSA #Internaţional / 6 iulie 2017

Skanska demarează construcţia proiectului de birouri Equilibrium

Investiţia se ridică la 37 de milioane de euro

Grupul de dezvoltare imobiliară şi construcţii, Skanska, anunţă demararea construcţia primei faze a proiectului de clădiri de birouri Equilibrium, în care a investit 37 de milioane de euro, după cum a comunicat anterior.

Proiectul este situat în partea de nord a Bucureştiului, în zona Barbu Văcărescu - Floreasca. Prima clădire va avea o suprafaţă închiriabilă de 20.800 mp GLA (suprafaţă totală închiriabilă), 12 etaje şi 240 de locuri de parcare subterane şi supraterane. Construcţia sa va fi finalizată în cel de-al doilea trimestru din 2019, fiind parte dintr-un complex de două clădiri cu o suprafaţă totală închiriabilă de 40.700 mp GLA.

Aurelia Luca, Country Director Skanska Property România, a declarat: "Este un an foarte bun pentru Skanska, având în vedere că începem să dezvoltăm al treilea proiect de birouri din România. Am ales să ne extindem prezenţa în zona Floreasca - Barbu Văcărescu, în partea de nord a oraşului şi rămânem încrezători că aceasta continuă să fie una dintre cele mai populare zone, oferind avantaje evidente viitorilor locatari".

Potrivit companiei, Equilibrium integrează un mix de spaţii verzi, de relaxare, cu acoperire wireless şi mobilier urban dotat cu prize electrice. De asemenea, complexul Equilibrium va fi certificat LEED Gold şi integrează soluţii sustenabile inovatoare, precum calcularea amprentei de carbon, un ecran pe care se va afişa nivelul consumului de energie, încărcătoare rapide pentru maşini electrice precum şi o aplicaţie dedicată clădirii.

Recent, Skanska a anunţat vânzarea celei de-a treia clădiri din proiectul Green Court Bucharest, situat în nordul Capitalei, către Globalworth Real Estate Investments, companie imobiliară fondată de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, care cumpărase anterior şi primele două clădiri. Valoarea brută a tranzacţiei a fost de 38 de milioane de euro şi urmează să fie finalizată în al treilea trimestru din 2017.

Compania mai are în construcţie şi proiectului Campus 6 din apropiere de Universitatea Politehnică, care va fi finalizat în al treilea trimestru din 2018, în care investeşte 38 de milioane de euro, după cum au anunţat oficialii companiei.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb