Soluţia Amadeus Tours Suite Merchant Edition conectează mai multe agenţii de turism din Europa Centrală

A.C.
Companii / 13 aprilie 2017

Logo Amadeus (Sursa foto: Facebook)

Logo Amadeus (Sursa foto: Facebook)

Amadeus a anunţat recent lansarea Amadeus Tours Suite Merchant Edition, o soluţie care permite agenţiilor de voiaj să vândă pachete de vacanţă şi oferte pentru hoteluri de la turoperatori germani, potrivit unui comunicat de presă.

Amadeus transmite: "Amadeus sprijină, de asemenea, agenţiile de turism în ceea ce priveşte contractarea, facturarea şi gestionarea comisioanelor. Ca urmare, agenţia de turism semnează un singur contract cu Amadeus pentru a avea acces la conţinutul operatorilor germani. Soluţia este în prezent în etapa de proiect pilot, printre agenţiile de turism selectate din Polonia, Ungaria, România, Slovacia şi Republica Cehă şi permite în acest moment oferirea conţinutului a doi operatori de turism din Germania: FTI Touristik şi JT Touristik. Alţi trei turoperatori vor fi integraţi cu conţinutul lor de vânzări, prin intermediul Amadeus Tours Suite Merchant Edition, pe parcursul lunii următoare".

Mai multe agenţii de turism a fost destul de dificil să coopereze direct cu turoperatorii germani, fiind nevoite să plătească mai multe garanţii şi să semneze diverse contracte. Mai mult decât atât, călătorii au fost nevoiţi să ajungă la destinaţia finală din aeroporturile austriece sau germane, întrucât aeroporturile locale nu erau incluse în pachete, potrivit sursei citate.

Robert Komartin -Regional Manager, Romania & Hungary -General Manager, Amadeus Romania a declarat: "Amadeus Tours Suite Merchant Edition oferă agenţiilor de turism din Europa Centrală, un acces mai larg la oferte de petrecere a timpului liber adaptate la nevoile pieţei locale, oferindu-le astfel posibilitatea de a îmbunătăţi experienţa de călătorie pentru clienţii lor. Cu noua soluţie Amadeus sunt simplificate procesele de decontare, facturare şi gestionare a comisioanelor pentru clienţii noştri".

Potrivit sursei, utilizatorii Amadeus Tours Suite Merchant Edition vor beneficia de multiple avantaje:

- a avea un singur furnizor de soluţii IT, de oferte turistice de la mai mulţi operatori de turism, dar şi de servicii suport , înseamnă a simplifica operaţiunile în mod semnificativ, dar şi a reduce volumul de muncă în procesarea tradiţională a tranzacţiilor;

- câştiguri comerciale suplimentare, legate de garanţiile financiare flexibile, eliminarea depozitelor către turoperatori, contractarea multiplă şi procese de reconciliere eficientizate;

- posibilitatea de diferenţiere faţă de concurenţă, prin adaptarea la nevoile turiştilor prin oferte de petrecere a timpului liber foarte variate şi cu durate flexibile, oferite de turoperatorii germani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb