Sony Ericsson W880i vine şi în România

Comunicat Sony Ericsson
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 14 februarie 2007

Sony Ericsson aduce în România telefonul Walkman W880i. Acesta este construit pe succesul modelelor de top precum W810 şi extinde experienţa de utilizare a telefoanelor Walkman.

Cu grosimea de numai 9,4 mm, W880/W888 este cel mai suplu telefon Sony Ericsson de până acum şi combină experienţa unui telefon Walkman cu cea a unui echipament care poate fi strecurat în orice buzunar. Cardul Memory Stick Micro (M2) cu capacitatea de 1GB disponibil în pachet, oferă spaţiu suficient pentru stocarea de până la 900 de melodii, iar aplicaţiile revoluţionare pentru muzică (precum Walkman Player 2.0 si Disc2Phone) permit încărcarea melodiilor în telefon şi apoi căutarea acestora în playlist cu uşurinţă. Toate acestea plus o cameră de 2 megapixeli sunt disponibile într-un telefon UMTS, suplu ca o carcasă de CD.

W880i reprezintă un punct de referinţă în portofoliul telefoanelor Walkman. Deşi este fără îndoială unul dintre cele mai suple telefoane cu player de muzică şi capacitate de 1GB, adevărata lui frumuseţe stă în finisajul său cu oţel şi variantele de culori ale carcasei: Steel Silver sau Flame Black.

Bineînteles că W880i este mai mult decât un telefon cu design atrăgător. Aplicaţia de gestionare a muzicii Disc2Phone îi permite utilizatorului să-şi transfere cu uşurinţă melodiile din PC, direct în telefon. Cu ajutorul funcţiei de redare audio live prin Bluetooth, utilizatorul poate asculta wireless muzica cu un headset stereo Bluetooth precum HBH-DS970, fie direct la combina audio de acasă sau din maşină (cu ajutorul receptorului audio Bluetooth MBR-100). Toate aceste funcţii au fost încorporate fără a face vreun compromis în ceea ce priveşte autonomia, un aspect extrem de important pentru un telefon cu funcţii audio avansate. Cu W880i asculţi până la 18 ore de muzică în continuu, iar modul de zbor permite închiderea funcţiilor de telefonie acolo unde folosirea acestora este interzisă.

W880i Walkman este un telefon cu player audio, compatibil UMTS 2100 GPRS 900/1800/1900.

Sony Ericsson Mobile Communications AB oferă comunicaţii mobile pentru utilizatorii care apreciază posibilităţile unei tehnologii puternice. Fondată în 2001 de către Telefonaktiebolaget LM Ericsson şi Sony Corporation, joint-venture-ul continuă să construiască pe baza succesului oferit de cele două companii inovatoare. Sony Ericsson creează valoare pentru clienţii operatorilor oferind noi căi de utilizare a comunicaţiilor multimedia mobile. Sediul central al companiei este la Londra, Sony Ericsson având peste 5.000 de angajaţi în întreaga lume în cercetare, dezvoltare, design, vânzări, marketing, distribuţie şi suport.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb