Sony şi Televiziunea Română aduc imaginile de înaltă definiţie în locuinţele din România

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 22 august 2008

Sony şi Televiziunea Română anunţă încheierea unui parteneriat tehnologic pentru promovarea sistemului de emisie High Definition la nivel naţional. Acum, performanţa sportivilor olimpici şi viteza bolizilor de Formula 1 sunt disponibile la calitate excepţională a imaginii, prin introducerea unui kit HD alcătuit dintr-un televizor Sony BRAVIA, un set top box şi un card TVR cu acces gratuit la canalul TVR HD.

În cadrul proiectului, programele noului canal al Televiziunii Române TVR HD vor rula pe televizoare LCD Sony BRAVIA în patruzeci de locaţii din ţară - magazine Altex, Media Galaxy şi Sony Center, pentru a demonstra calitatea superioară a imaginilor şi a sunetului High Definition.

Prin intermediul transmisiunilor în direct ale canalului experimental TVR HD şi al funcţiilor avansate ale televizoarelor BRAVIA, iubitorii sporturilor olimpice se pot bucura de bogăţia şi naturaleţea culorilor Beijing-ului pregătit de sărbătoare în timpul Jocurilor Olimpice de Vară 2008, iar amatorii curselor de maşini vor putea evalua cu exactitate lungimea urmelor de frână lăsate de bolizii de Formula 1 pe circuitele din întreaga lume.

"Decizia Televiziunii Române de a ne alege ca partener tehnologic în acest proiect de promovare a tehnologiei HD ne onorează pentru că ne este recunoscută, încă o dată, capacitatea de o crea produse de top ce oferă experienţe de utilizare deosebite", declară Cristian Moanţă, Country Manager Sony România.

"Conţinutul High Definition reprezintă pasul următor din punct de vedere al transmisiunilor de televiziune în România. Suntem mândri să le putem oferi telespectatorilor emisiuni de cea mai bună calitate, nu doar din punct de vedere al conţinutului, ci şi al semnalului TV, a declarat HORIA Cazan, Director Tehnic, TVR.

Sistemul High Definiton este o tehnologie modernă de producere si transmitere a semnalului TV, prin utilizarea unei rezoluţii superioare şi a sunetului surround, similar celui din cinematografe. Rezultatul este o experienţă vizuală şi auditivă mult îmbogăţită comparativ cu televiziunea tradiţională.

Canalul experimental TVR HD emite semnal prin satelit (DVB-S) şi terestru (DVB-T). Datorită tunerului TV încorporat ce permite recepţionarea directă a semnalului de tip DVB-T, televizoarele LCD BRAVIA din seriile W4000, E4000 şi V4500 pot recepta semnalul TVR HD fără intermediul set top box-ului, în zona Bucureşti şi, în curând, Sibiu.

În interiorul kit-ului HD, utilizatorii vor putea descoperi pe lângă dispozitivul pentru acces exclusiv la programele TVR HD şi un set top box full HD, unic pe piaţa din România având în vedere opţiunile complexe pe care le oferă. Tehnologia HD MPEG4 asigură compatibilitatea cu viitorul.

Kit-ul HD va fi disponibil în 40 de locaţii Altex, Media Galaxy şi Sony Center din Bucureşti şi din ţară, începând cu data de 25.08.2008.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb