Sorin Chinde, directorul GFR: "Noi căutăm să eficientizăm fără să disponibilizăm"

F.A.
Ziarul BURSA #Companii / 26 noiembrie 2013

Directorul Grup Feroviar Roman (GFR), Sorin Chinde, a subliniat, vineri că existenţa Federaţiei Sindicatelor Libere din Grampet (F.S.L.G.) va aduce un plus eforturilor grupului de a‐şi eficientiza activitatea fără ca acest lucru să presupună disponibilizări, potrivit unui comunicat de presă.

"Principalul nostru competitor pe piaţă va mai disponibiliza 2500 de angajaţi, pentru a se putea eficientiza. Noi căutăm să eficientizăm fără să disponibilizăm. Preferăm să introducem angajaţii în programe de reconversie profesională, pe cheltuiala companiei. De asemenea, prin intermediul fundaţiilor din cadrul Grampet am demarat programe prin care oferim burse angajaţilor care doresc să se perfecţioneze şi să progreseze profesional. Sub această egidă există o şcoală de mecanici de locomotive care are ca elevi copii orfani", a precizat el.

Una dintre cele mai mari organizatii sindicale din domeniul privat, Federaţia Sindicatelor Libere din Grampet (F.S.L.G.), a ţinut vineri, 22 noiembrie, la Sinaia, primul său Consiliu Naţional, cu participarea preşedintelui Blocului Naţional Sindical (BNS), Dumitru Costin, organizaţie la care F.S.L.G. este afiliată.

La eveniment au participat reprezentanţi sindicali din cele peste 20 de companii din cadrul Grampet Group, care numără în total circa 9000 de angajaţi.

F.S.L.G. s‐a constituit în vara anului 2012 ca o necesitate a organizării la un alt nivel a activităţii sindicale în cadrul grupului de firme GRAMPET. Membrii fondatori ai FSLG sunt: Sindicatul "Feroviarul" de la G.F.R., Sindicatul Liber "Trans Expedition Feroviar" de la TEF. Ulterior au aderat la organizaţie Sindicatul "Grampet Service" şi Sindicatul Liber Unit M.L.C.T. al Servtrans. În 14 februarie 2013, F.S.L.G a devenit membră a Confederaţiei BNS.

Scopul F.S.L.G este acela de a "îmbunătăţi comunicarea dintre administraţie şi nevoile angajaţilor", a declarat preşedintele acesteia, Cătălin Angheli, dar şi de a crea un pol sindical în mediul privat, valorificând puterea de tracţiune şi reprezentativitatea unei federaţii sindicale ce se adresează unei mase de 9000 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb