SORIN MOLDOVAN, PNL: "Solicit demisia de onoare a preşedintelui Comisiei de învăţământ din Camera Deputaţilor"

D.I.
Politică / 30 martie 2018

Sorin Moldovan (Sursa foto: Twitter)

Sorin Moldovan (Sursa foto: Twitter)

Deputatul liberal Sorin Moldovan îi solicită demisia deputatului Camelia Gavrilă, Preşedintele Comisiei pentru Învăţământ, Ştiinţă, Tineret şi Sport, pe care o acuză de utilizarea unui limbaj dublu în problema evaluării psihologice a cadrelor didactice, se arată într-un comunicat al PNL, remis Redacţiei.

Potrivit lui Modldovan, "Preşedintele Comisiei pentru Învăţământ, Ştiinţă, Tineret şi Sport, deputatul Camelia Gavrilă se arăta foarte îngrijorată de importanţa evaluării psihologice periodice a cadrelor didactice, dar şi de problema consilierii psihologice a elevilor", acesta adăugînd că "este de acord cu poziţia mai sus exprimată de doamna Gavrilă".

Cu toate acesta, parlamentarul declară că "Problema este că exact domnia sa nu este de acord cu ceea ce susţine. Majoritatea PSD-ALDE-UDMR din Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport a votat împotriva unui proiect de lege (Pl-x nr. 292/2017), care se referea la consilierea psihologică din şcoli, respectiv un consilier la 400 de elevi şi nu 800 cum este în prezent, iar dovada acestui fapt o reprezintă raportul de respingere care a fost adoptat cu 9 voturi pentru şi 4 împotrivă".

Referitor la reforma în acest sub-domeniu al sistemului educaţional, Sorin Moldovan precizează "Doamna Gavrilă, aţi avut posibilitatea de a susţine creşterea numărului de consilieri psihologici în şcoli în mod real şi nu aţi făcut acest lucru, iar acum declaraţi că susţineţi creşterea acestui număr. Cum rămâne cu impactul bugetar pe care l-aţi invocat în dezbaterile comisiei?".

Pretinzând că deputatul Camelia Gavrilă nu a răspuns aşteptărilor electoratului, Sorin Moldovan afirmă: "Doamna preşedinte, cetăţenii români aşteaptă răspunsuri şi rezolvări la problemele lor, nu declaraţii care nu au nicio acoperire în realitate. Astfel, în numele grupului PNL vă solicit demisia de onoare din funcţia de Preşedinte al Comisiei pentru Învăţământ, Ştiinţă, Tineret şi Sport din Camera Deputaţilor întrucât limbajul dublu pe care îl folosiţi trebuie sancţionat!".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb