"Sover Optica" mizează pe redresarea pieţei româneşti

Cornelia Angelescu
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 19 iunie 2009

Standul "Sover Optica" din cadrul Salonului Naţional de Optică şi Optometrie.

Standul "Sover Optica" din cadrul Salonului Naţional de Optică şi Optometrie.

"Sover Optica", societate cu peste 16 ani de activitate pe piaţa opticii româneşti, şi-a prezentat la Salonul Naţional de Optică şi Optometrie de la Braşov, aflat la a VIII-a ediţie, cele trei departamente operaţionale ale sale: ochelari-accesorii, lentile oftalmice corectoare şi echipamente.

Valentin Parescura, directorul de imagine al "Sover Optica", ne-a declarat: "Mixul produse-servicii, cu care a venit compania, reuşeşte să ne diferenţieze în peisajul concurenţial autohton, ţinta întregii comunicări vizând promovarea unei atitudini orientate spre consumator şi evidenţierea unei corecte poziţionări pe piaţa de profil. Am demonstrat curaj prin abordările noastre şi ne-am câştigat locul de primă companie din România care a efectuat investiţii de anvergură în atâtea domenii de activitate".

"Sover Optica", societate comercială cu capital mixt româno-italian, asigură produse şi servicii de tip Business to Business, fiind un distribuitor naţional de articole optice destinate îngrijirii vederii.

Doina Badiu, directorul general al "Sover Optica", ne-a spus: "Oferta noastră este în acord cu cerinţele actuale ale clienţilor. Avem încredere în capacitatea de regenerare a pieţei româneşti, fiind siguri de forţa acesteia".

Managerul general al companiei consideră că, şi în condiţiile actuale, clienţii apelează la evaluarea acuităţii vizuale-prescrierea dioptriilor, însă aceştia achiziţionează doar lentilele necesare, folosind o montură anterioară sau cumpărând o ramă de ochelari mai accesibilă ca preţ. Astfel, conducerea societăţii constată o diminuare atât valorică, cât şi cantitativă a vânzărilor.

Portofoliul de produse şi servicii, diversificat

Principalele categorii de produse comercializate de "Sover Optica" sunt dedicate corecţiei sau protecţiei vederii - rame de ochelari, ochelari de soare, lentile oftalmice corectoare şi accesorii. În plus, compania livrează echipamente, aparate şi instrumentar destinate cabinetelor de optometrie sau oftalmologie, atelierelor de optică medicală sau saloanelor de optică.

Compania s-a extins constant, în prezent având 75 de angajaţi şi un portofoliu de clienţi format din peste 500 de magazine de optică şi cabinete de optometrie sau oftalmologie. În anul 2008, "Sover Optica" a realizat o cifră de afaceri de 6,2 milioane euro.

" face parte dintr-un grup european puternic şi se bazează pe tradiţiile manageriale şi performanţele tehnologice ale fabricantului italian de ochelari , care îşi comercializează produsele pe 70 de pieţe internaţionale, prin intermediul unor distribuitori exclusivi. Printre aceştia se numără filialele din România, Ucraina, Federaţia Rusă, Cehia şi Franţa", ne-a relatat Doina Badiu.

Valentin Parescura a precizat: " deţine astăzi un portofoliu de peste 45 de branduri internaţionale şi este reprezentantul unic al companiilor Sover, Marcolin, Allison, Visibilia, Grosfilley (în sectorul ochelarilor), Hoya Vision Care (în sectorul lentilelor oftalmice corectoare), Centrostyle (accesorii şi instrumentar de laborator), Briot (maşini de şlefuit lentile pe contur), Shin-Nippon şi Meccanottica Mazza (aparatură destinată cabinetelor oftalmologice sau atelierelor de optică) şi Acep (sisteme video de prezentare interactivă)".

Portofoliul de servicii oferite de "Sover Optica" include distribuţie naţională, consultanţă profesională de specialitate, consultanţă financiară pentru achiziţia de produse cu utilizare îndelungată, service pentru echipamente, programe de instruire a medicilor oftalmologi, a optometriştilor sau a opticienilor.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Directorul general este Dorin Badiu si nu Doina Badiu. Ar fi bine sa corectati articolul si pe viitor sa va informati mai bine.

    1. directorul general al sover optica este Doina Badiu.

      directorul general al sover optica shops (reteaua de magazine) este dl Dorin Badiu 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb