Spitalul CFR din Cluj nu avea autorizaţie de securitate pentru incendiu

S.B.
Miscellanea / 22 noiembrie 2020

Spitalul CFR din Cluj nu avea autorizaţie de securitate pentru incendiu

Spitalul CFR Cluj-Napoca, unde duminică a avut loc un incendiu, nu a solicitat şi nu a obţinut autorizaţia de securitate la incendiu, informează Hotnews.

În urma celor constatate, spitalul a primit o sancţiune contravenţională de 50.000 lei.

Duminică, la ora 6.43, ISU Cluj a fost alertat prin apelul unic 112 pentru a interveni la un incendiu la Spitalul CFR din Cluj-Napoca. A intervenit Detaşamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca cu 2 autospeciale cu apa şi spumă, o autospecială de lucru la înălţime şi o ambulanţă de terapie intensivă mobilă SMURD, potrivit Hotnews.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Majoritatea cladirilor vechi nu au autorizatie de functionare la incendiu. Sunt niste conditii constructive care greu pot fi indeplinite. Dupa colectiv se cere aceasta autorizatie

    Sunt multe gradinite si crese care nu o au. ISU verifica, da amenzi (la stat avertismente) si se spala pe maini, desi au angajati o gamada de ofiteri tineri, care ar trebui sa se ocupe de intrarea in legalitate a institutiilor de stat. 

    Este normal sa existe aceste autorizatii pt cladirile nou construite, dar pt un spital, o gradinita din anii 70..ce sa faci?

    Ca sa construiesc pe tema primului comentariu, demagogii, propagandistii mincinosi de la Antena 3 se intrebau cu FALSA seninatate, cu ticalosie, se intrebau "de ce la noi spitalele sunt doar covid".

    Bai ticalosilor de la Antena 3. De aia. Pentru ca aproape toate sunt in cladiri vechi care nu doar ca NU AU CIRCUITE SEPARATE, dar mai au si probleme cu reteaua electrica.

    Pentru ticalosii propagandisti de la Antena 3, asta este explicatia. Pentru a mentine un spital functional si pentru non-covid, trebuie implementate circuite de intrare/iesire separate pentru bolnavii de covid. Circuite in zona ROSIE. Echipamente dedicate, DUBLATE. Circuite electrice dublate. etc. Ati inteles mai ticalosilor care acum cateva luni urlati la PNL sa dea drumul economiei ca pandemia nu exista. Iar moalele de PNL a facut asta. 

    1. Bai ticalosilor de pnl isti spitalele trebuiesc deschise pentru toata lumea ca nu avem numai bolnavi de covid ,economia trebuie repornita si mai lasa ne in pace cu covidul ca ne an saturat de dictatura ,de prostie de manipulare de hotia vostra de jurnalistii de casa care aduc elogii mai rau ca pe vremea lui Ceausescu mult iubitului conducator si partidului meu

      Du-te si mori singur. Ce trebuie sa ii omori si pe altii?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb