Stailer, o nouă investiţie de 150.000 de euro

T.B.
Companii / 27 iunie 2023

Serhat Goeren, investitor cu experienţă anterioară în imobiliare

Serhat Goeren, investitor cu experienţă anterioară în imobiliare

Stailer, platformă de rezervări online pentru saloane de înfrumuseţare, anunţă a cincea investiţie, în valoare de 150.000 de euro, din partea investitorului german Serhat Goeren. Start-up-ul tech lansat în anul 2021 a ajuns astăzi, pe lângă cei patru co-fondatori, la un număr de 15 investitori de tip angel care au participat cu investiţii totale de 2,5 milioane de euro.

Investitorul Serhat Goeren contribuie astfel la creşterea companiei Stailer cu o finanţare nouă de 150.000 euro şi va participa la următoarele runde de investiţii pe măsură ce compania îşi va continua dezvoltarea locală şi regională. În plus, noul investitor angel se va implica în viitoarele etape de finanţare ale Stailer pentru atragerea altor investitori germani pentru a scala compania lansată în Cluj-Napoca.

"În contextul creşterii accelerate a domeniului de rezervări online la nivel european, atât pe pieţele mature cum este Germania, dar şi în ţările emergente, cred foarte mult în potenţialul de creştere a companiei Stailer. În plus am încredere în potenţialul de inovare al antreprenorilor tech din România", a declarat Serhat Goeren, investitor cu experienţă anterioară în imobiliare.

Investitorii se uită tot mai mult la anumiţi indicatori cheie ai unui startup aflat în creştere accelerată şi la ipotezele care au fost deja validate. Astfel, viteza de creştere (velocity), numărul de clienţi, şi MRR (monthly recurring revenue - venituri recurente lunare) sunt metricii cei mai importanţi acum pentru investitori faţă de echipă şi viziune, din rundele anterioare de finanţare.

"Am făcut toate investiţiile după intuiţie până acum şi au avut succes. Am investit în active din industria auto şi în real estate, iar acum am decis să-mi diversific portofoliul investiţional şi sunt, de asemenea, în căutare de noi echipe de startup-uri tech cu potenţial de creştere locală şi regională," mai spune Serhat Goeren.

Stailer are în prezent 150.000 de utilizatori şi estimează că va ajunge la nivelul de 200.000 de utilizatori, în creştere cu 33%, până la sfârşitul anului 2023.

Serviciul Stailer economiseşte timp şi simplifică procesul de căutare şi programare pentru utilizatori, astfel că numărul celor înregistraţi, 150.000 în acest moment, este în continuă creştere. În mod gratuit şi foarte rapid, ei au acces la o bază de date cu peste 700 de saloane din toate orasele principale reşedinţă de judeţ din România, unde se pot programa la servicii precum coafat, tuns, vopsit, make-up, manichiură sau cosmetică. Totodată, utilizatorii pot filtra saloanele partenere după criteriile dorite: în funcţie de zonă, de preţuri, de recomandările altor utilizatori sau după disponibilitatea în intervalul orar dorit.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb