Ştefan Mandachi şi Iancu Guda lansează Bizz Accelerator

R.S.
Miscellanea / 29 aprilie

Ştefan Mandachi şi Iancu Guda lansează Bizz Accelerator

Într-un context economic în care antreprenoriatul românesc cunoaşte o expansiune rapidă, dar adesea haotică, Ştefan Mandachi, împreună cu economistul Iancu Guda, lansează Bizz Accelerator, un program de educaţie financiară de tip e-learning, dedicat celor care doresc să ȋşi consolideze şi să îşi dezvolte business-urile, dar şi gândirea şi atitudinea de lider, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Obiectivul celor doi organizatori este să creeze cel mai complex furnizor de educaţie financiară în online, din România.

"Deşi avem tot mai mulţi antreprenori în ţară, antreprenoriatul este făcut după ureche, în lipsa unor obiective clare şi fără atitudine de lider. Întrucât nu au o structură precisă şi nu se bazează pe proceduri, antreprenorii acţionează haotic şi irosesc potenţial, timp şi bani. Suntem pe ultimul loc în Europa la capitolul educaţie financiară. O familie investeşte în medie 4 euro lunar pe educaţie. Infim. Eu am avut rezultate financiare excelente după ce am început să mă educ în acest sens şi să implementez o strategie corectă de business. Pentru că, fără strategie, e doar loterie. Indiferent că ai o idee genială, un produs inovator, servicii de cea mai bună calitate sau că munceşti 20 de ore pe zi, piaţa este competitivă, dinamică, iar cei care sunt mai bine pregătiţi şi au o viziune clară, ţi-o vor lua ȋnainte", a explicat Ştefan Mandachi, potrivit comunicatului.

Programul Bizz Accelerator înseamnă 100 de zile de mentorat intensiv, 14 masterclass-uri live, cu sesiuni de Q&A, şi 20 de sesiuni de training tip workshop, cu antreprenori şi specialişti în management, marketing, strategie şi vânzări.

"Obiectivul meu este să avem 1.000 de antreprenori antrenaţi, care să devină lideri inspiraţionali. Omul de afaceri trebuie să pună accent pe performanţe cuantificabile, nu pe estimări intuitive. În cadrul acestui program, mă voi concentra pe teorie, dar şi pe zona practică, bazată pe evoluţia mea antreprenorială şi pe experienţele mele de business. Din punctul meu de vedere, va fi un program unic. Iar partenerul meu, Iancu Guda, mă va completa perfect", a adăugat Mandachi, se menţionează în comunicat.

Concentrat pe dezvoltarea mediului antreprenorial local, Bizz Accelerator alocă 10 locuri, gratuit, destinate studenţilor şi elevilor care se califică. Această decizie strategică vizează stimularea interesului tinerilor pentru antreprenoriat şi eliminarea barierelor financiare care le-ar putea limita accesul la educaţie de calitate.

,,Se va crea un networking extraordinar, în care toţi antreprenorii vor avea un obiectiv comun: să înveţe să facă business, în baza unei strategii coerente de afaceri. Este impresionant modul în care se formează şi se consolidează comunităţile în jurul unor astfel de programe. Am avut ocazia şi plăcerea să cunosc astfel de comunităţi în alte sesiuni de mentorat, alături de Ştefan Mandachi, companii care ulterior s-au dezvoltat accelerat. Vom învăţa pe înţelesul antreprenorilor principii corecte de planificare financiară, de investiţie şi gestiunea afacerii. Voi interacţiona live cu antreprenorii, ceea ce este un plus esenţial al cursului.", a declarat Iancu Guda.

Ştefan Mandachi va preda module despre strategii de marketing, vânzări, mindset şi branding în social media, punctând importanţa unui brand personal puternic în era digitală, în timp ce Iancu Guda va aduce în prim-plan analize financiare riguroase şi strategii de business, se precizează în comunicat.

Experienţa celor doi mentori şi a celor 10 traineri din cadrul acestui program este importantă pentru a ghida antreprenorii într-o direcţie de business corectă. Aceştia împărtăşesc nu doar cunoştinţe teoretice, ci oferă perspectiva practică şi înţelegerea profundă a pieţei.

În plus, astfel de programe contribuie la formarea unei reţele de sprijin şi colaborare între actuali şi viitori antreprenori, facilitând schimbul de idei şi resurse. Ele devin nu doar locuri de învăţare, ci şi hub-uri ale inovării.

Bizz Accelerator se impune într-un moment oportun, când piaţa românească arată un interes crescut pentru modele de business inovatoare şi durabile. BIZZ Accelerator se poziţionează ca o mişcare de educaţie antreprenorială, oferind intrumentele necesare pentru a transforma ideile în afaceri de succes.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb