Stilul "Dolce Vita"la Festivalul Italian

LOREDANA DOROBANŢU
Ziarul BURSA #Cultură / 14 mai 2015

Stilul "Dolce Vita"la Festivalul Italian

Agenţia Italiană pentru Comerţ Exterior Bucureşti (ICE), sub patronajul Ambasadei Italiei la Bucureşti şi în colaborare cu Institutul Italian de Cultură, aduce Italia, în perioada 13 mai - 23 iunie a.c., mai aproape de consumatorul autohton, în cadrul celei de-a şaptea ediţii a "Festivalului Italian".

Festivalul se desfăşoară în jurul datei de 2 iunie, când în întreaga lume se sărbătoreşte Ziua Naţională a Republicii Italiene.

"Şapte ani nu sunt puţini şi, după umila mea părere, înseamnă că festivalul a plăcut şi de aceea continuăm", a declarat, în conferinţa de deschidere a "Festivalului Italian", domnul Luca Gentile, directorul Agenţiei Italiene pentru Comerţ Exterior.

Festivalul cuprinde o serie de evenimente dedicate promovării produselor "Made in Italy": promoţii la produse alimentare, modă, mobilă, promoţii în restaurantele italiene partenere, evenimente culturale şi multe altele.

"«Aducem Italia aproape de tine» este sloganul festivalului, deoarece încercăm să aducem Italia în casele românilor fără să fie nevoie ca ei să călătorească", a mai declarat domnul Luca Gentile.

În perioada 14 mai - 3 iunie a.c. are loc "Gustul Italiei", o campanie dedicată produselor alimentare italieneşti, ce va cuprinde oferte promoţionale şi demonstraţii culinare. Între 29 mai şi 3 iunie va avea loc evenimentul "La masă... în restaurantele italiene", o săptămână dedicată bucătăriei italieneşti în principalele restaurante din Capitală, care vor servi un meniu promoţional. "Săptămâna modei italiene" se desfăşoară în perioada 28 mai - 4 iunie, ocazie cu care mai multe magazine italieneşti din Capitală vor avea preţuri reduse şi oferte speciale.

Festivalul continuă cu "Săptămâna amenajărilor interioare şi design-ului Made in Italy" în decursul căreia magazinele de profil, din Capitală şi nu numai, vor avea preţuri speciale, şi tot în această perioadă mai multe librării din Capitală vor oferi reduceri la cărţile semnate de autori italieni.

Pe lângă evenimentele dedicate publicului larg, iubitor al stilului "Dolce Vita", în cadrul "Festivalului Italian" vor avea loc evenimente destinate profesioniştilor şi societăţilor din domeniu. Astfel, va avea loc pe 28 mai "Italian Wine & Food Day". Evenimentul este dedicat promovării vinurilor şi produselor alimentare italiene la el va participa 20 de societăţi producătoare italiene, care doresc să intre pe piaţa românească. În deschidere va avea loc seminarul "Prezentarea Raportului de constatare a cazurilor de imitare de produse italiene în sectorul de retail alimentar din România - ediţia 2015" organizat de Camera de Comerţ Italiană pentru România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb