STUDIU 75% dintre posesorii de autoturisme încheie asigurarea CASCO din proprie iniţiativă

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 9 martie 2010

Asigurarea de tip CASCO se află pe primul loc în topul preferinţelor românilor, alături de asigurarea de locuinţă, fiind urmată de asigurările de viaţă, asigurările de bunuri, asigurările private de sănătate şi de pensiile private facultative.

Asigurarea de tip CASCO se află pe primul loc în topul preferinţelor românilor, alături de asigurarea de locuinţă, fiind urmată de asigurările de viaţă, asigurările de bunuri, asigurările private de sănătate şi de pensiile private facultative.

Peste jumătate (55%) dintre posesorii de autoturisme din România deţin poliţă de asigurare CASCO, iar aproape 75% dintre aceştia au încheiat-o din proprie iniţiativă, potrivit unui studiu Mednet Marketing Research Center.

Totodată, aproximativ 52% dintre cei intervievaţi în cadrul studiului, declară că intenţionează să îşi încheie o poliţă CASCO sau să şi-o reînnoiască.

Asigurarea de tip CASCO se află pe primul loc în topul preferinţelor românilor, alături de asigurarea de locuinţă, fiind urmată de asigurările de viaţă, asigurările de bunuri, asigurările private de sănătate si de pensiile private facultative, mai relevă studiul.

Principalii contractanţi ai unei poliţe CASCO sunt bărbaţii cu vârstă cuprinsă între 34 si 47 de ani, cu 1-2 copii, cu studii superioare şi venit de peste 1.000 de lei. Principalele sale surse de informare despre asigurări sunt internetul, discuţiile cu prietenii/ colegii şi brokerii de asigurări.

Pentru contractarea unei poliţe CASCO, respectiv reînnoirea ei, clienţii identifică drept motive confortul psihic şi financiar, costul reparaţiilor sau obligaţia (pentru maşini achiziţionate prin leasing sau credit auto).

Studiul a fost realizat pe un eşantion de 801 respondenţi din Bucuresti şi 805 respondenţi din oraşele cu mai mult de 100.000 locuitori, cu vârste cuprinse între 22 şi 65 de ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb