Studiu Ericsson: Viteza conexiunii broadband influenţează veniturile unei gospodării

F.A.
Internaţional / 18 septembrie 2013

În ţările membre ale Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OECD), trecerea de la o viteză de 4 Mbps la una de 8 Mbps poate creşte veniturile unei gospodării cu 120 de dolari pe lună, potrivit unui studiu realizat de Ericsson.

Pe de altă parte, în Brazilia, India şi China, trecerea de la o viteză de 0.5 Mbps la una de 4 Mbps poate creşte veniturile unei gospodării cu 46 de dolari pe lună.

Ericsson, împreună cu agenţia de consultanţă de afaceri Arthur D. Little şi Universitatea Tehnologică Chalmers din Suedia, au desfăşurat un studiu comun despre impactul vitezei conexiunilor broadband asupra veniturilor unei gospodării.

Acest studiu la nivel microeconomic relevă care sunt pragurile de upgrade ale vitezei conexiunii broadband pentru a avea creştere semnificativă în ceea ce priveşte venitul unei familii. Aceste praguri sunt diferite pentru ţările membre ale Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OECD) faţă de cele pentru Brazilia, India şi China (BIC), în corelaţie directă cu nivelul produsul intern brut al fiecărei ţări.

"Aceste studii indică faptul că accesul la o conexiune broadband are un efect benefic asupra economiei. ştim că viteza unei conexiuni contează şi trecerea la o viteză mai mare a conexiunii de broadband are un impact pozitiv. Acum avem ocazia să arătăm date cantitative la nivel de gospodării, atât din ţări membre OECD, cât şi din BIC", a declarat Sebastian Tolstoy, Vicepreşedinte Dezvoltare şi Strategie Radio, Ericsson.

Martin Glaumann, Partner la Arthur D. Little, a precizat: "Studiul acesta este o dovadă în plus că viteza conexiunii de broadband este un factor de creştere economică. Din păcate, în multe ţări, există încă reglementări care nu permit atingerea potenţialului maxim din punct de vedere al conexiunii broadband. În special în BIC, trebuie să există reglementări care să recunoască broadband-ul de mare viteză ca un necesar la nivel naţional. Acesta oferă membrilor unei gospodării ocazia de a-şi îmbunătăţi abilităţile şi productivitatea prin educaţie şi servicii de business online, dar şi oportunitatea de a genera noi canale de consum".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb