STUDIU: Pipera, Băneasa - Siseşti şi Crângaşi, zonele cu cele mai ieftine apartamente

Andrei Stan
Companii / 20 septembrie 2016

Cele mai ieftine apartamente de două şi de trei camere în ansambluri rezidenţiale noi din principalele 26 de zone din Bucureşti se află în zonele Pipera, Băneasa - Siseşti şi Crângaşi, reiese dintr-un studiu efectuat de Directimo.ro.

"Pentru apartamentele noi de două camere, cele mai mici preţuri mediane solicitate se înregistrează în Crângaşi. Astfel de unităţi disponibile la vânzare în ansamblurile rezidenţiale de aici au suprafeţe utile de 45 - 69 de metri pătraţi şi au un preţ median solicitat de 1.157 de euro pe metru pătrat util. La o distanţă de preţ de doar 45 de euro se află apartamentele de două camere din Pipera, disponibile în peste 10 ansambluri rezidenţiale. În această zonă, suprafeţele utile variază între 43 şi 73 de metri pătraţi", se arată în studiu, potrivit Agerpres. Pipera se regăseşte şi în topul celor mai ieftine apartamente noi de trei camere, cu un preţ median solicitat de 1.165 de euro pe metru pătrat util, iar locuinţele tricamerale din această zonă dispun de suprafeţe utile generoase, situate între 69 şi 127 de metri pătraţi, relevă studiul.

"Locul doi este ocupat de Băneasa - Siseşti, unde un apartament de trei camere are o valoare medie de 1.249 de euro, raportată la metru pătrat util. Suprafeţele utile ale acestor tipuri de unităţi variază de la 55 la 108 metri pătraţi. La polul opus se află zona exclusivistă Primăverii, unde, în prezent, apartamentele de două şi de trei camere au preţuri mediane solicitate de 4.072, respectiv 4.159 de euro pe metru pătrat util. Pipera, zona cu unele dintre cele mai mici preţuri la apartamentele noi dintre zonele analizate, prezintă cele mai multe dezvoltări rezidenţiale din centrul, semicentrul şi nordul Bucureştiului. Aceasta reuneşte 20 de ansambluri, în care sunt dispuse 3.298 de unităţi locative", menţionează sursa citată.

Studiul se bazează pe analiza preţurilor mediane solicitate pe metru pătrat util, fără TVA, pentru 668 de tipuri de apartamente de două şi de trei camere disponibile la vânzare în ansamblurile rezidenţiale din 26 de zone centrale, semicentrale şi de nord ale Bucureştiului (Pipera, Băneasa - Siseşti, Băneasa, Herăstrău, Aviaţiei, Floreasca, Primăverii, Aviatorilor - Kiseleff, 1 Mai, Victoriei, Dorobanţi, Lacul Tei, Calea Călăraşilor, Decebal, Unirii, Nerva Traian, Ultracentru, Moşilor, Iancului, Tineretului, Vitan, Dristor, Titan, Crângaşi, Grozăveşti, 13 Septembrie).

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Unde sunt apartamente in ansambluri rezidentiale noi in Crangasi? Despre ce ansamblu rezidential nou este vorba?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb