SUPLIMENT FONDURI EUROPENE Grande Gloria Production: Susţinem relansarea economică cu produse româneşti, de calitate

Ziarul BURSA #Fonduri Europene / 31 august 2021

Georgiana Mocanu, director executiv

Georgiana Mocanu, director executiv

România are şansa istorică de a arde etapele şi a creşte din punct de vedere economic foarte rapid, în contextul absorbţiei semnificative a fondurilor din PNRR şi a creşterii încrederii investitorilor în economie. Grande Gloria Production, unul dintre cei mai importanţi producători şi distribuitori de produse non food de larg consum din România, susţine acest demers cu investiţii majore, care vor aduce locuri de muncă şi afaceri pe orizontală în economie.

Grande Gloria Production, companie cunoscută mai ales pentru brandul Hygienium, un jucător semnificativ în piaţa produselor de siguranţă sanitară, consideră că intervalul 2021-2022 este unul decisiv pentru business-ul românesc.

,,2021 este anul relansării economice şi anul în care planurile GGP sunt mai ambiţioase ca oricând.", afirmă Georgiana Mocanu, director executiv al Grande Gloria Production.

,,Este un moment important, în care absorbţia rapidă a celor peste 29 miliarde de euro ar putea duce la o creştere economică semnificativă. Investiţiile vor fi cheia acestui demers iar firmele româneşti, cu siguranţă, vor susţine acest proces cu dezvoltarea unor noi facilităţi, cu fabrici noi, cu locuri de muncă'', mai spune Georgiana Mocanu.

Grande Gloria Production şi-a propus investiţii de 10 milioane de euro în extinderea liniilor de fabricaţie şi dezvoltarea unor noi produse. Portofoliul complet de produse poate fi descoperit pe www.grandegloria.com.

,,După ce, în 2020, am extins investiiţiile în creşterea capacităţii de producţie pentru gamele de dezinfectanţi şi serveţele umede, pentru acest an ne propusesem lansarea unor noi produse de igienă personală şi îngrijire a locuinţei. Dacă în aceeaşi perioadă a anului trecut aveam sub marca Hygienium doar câteva produse de acest tip, acum ne mândrim cu peste 200 de produse noi, din această categorie.'', a declarat Georgiana Mocanu.

Grande Gloria Production a investit, în 2020, peste 4 mil. euro în fabricile sale şi într-un centru logistic în Bucureşti.

În baza performanţei şi calităţii produselor, Hygienium a devenit numărul 1 în România pe categoria dezinfectanţilor de mâini * şi a ajuns să îşi exporte produsele în peste 25 de ţări din Europa şi Asia, printre care Germania, Franţa, China, Polonia, Cehia, Belgia, Olanda, Italia şi Marea Britanie. Recent, Grande Gloria Production a anunţat că a înregistrat brandul Hygienium şi în SUA. Gama completă de poduse Hygienium poate fi vizualizată aici: www.hygienium.com,.

Tot în această perioadă, compania şi-a extins ofertele de servicii pentru mediul de afaceri. Prin intermediul diviziei Hygienium Business Solutions şi a magazinului online www.hygieniumshop.ro, Grande Gloria Production pune la dispoziţie tuturor companiilor şi instituţiilor din România soluţii logistice personalizate de protecţie sanitară şi curăţenie.

* conform Audit Retail Nielsen. Calcul realizat pe baza datelor Nielsen din serviciul de Retail Audit, pentru categoria Hand Sanitizer, volum şi valoare vânzări, pentru perioada 2019 - 2020, pentru piaţa Total România (Copyright © 2021 The Nielsen Company.)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb