SUPLIMENT TABAC The Brainy Insights: Piaţa produselor care înlocuiesc nicotina - estimată la 4,6 miliarde de dolari, într-un deceniu

Ziarul BURSA #Internaţional / 7 octombrie

The Brainy Insights: Piaţa produselor care înlocuiesc nicotina - estimată la 4,6 miliarde de dolari, într-un deceniu

Piaţa globală a produselor care înlocuiesc nicotina este aşteptată să ajungă la 4,6 miliarde de dolari până în 2033, în baza unei rate de creştere anuale compuse (CAGR) de 4,8% în intervalul 2024 - 2033, potrivit unei analize The Brainy Insights, preluată de finance.yahoo.com.

În 2023, piaţa de profil a atins 2,86 miliarde de dolari.

Conform sursei citate, expansiunea pieţei de profil este determinată de creşterea dependenţei de nicotină şi de gradul de conştientizare sporit privind riscurile pentru sănătate ale fumatului şi beneficiile renunţării la fumat.

Pe măsură ce tot mai multe persoane încearcă să renunţe la fumat din cauza creşterii cazurilor de cancer pulmonar, produsele de înlocuire a nicotinei sunt un sprijin esenţial, notează compania de cercetare The Brainy Insights.

Piaţa analizată mai este susţinută de adoptarea la scară largă a programelor de renunţare la fumat, datorită preocupărilor tot mai mari legate de sănătate; de reglementările guvernamentale şi campaniile de sănătate publică care promovează renunţarea la fumat, respectiv de progresele tehnologice, mai precis inovaţiile legate de produsele din domeniu.

Piaţa produselor care înlocuiesc nicotina includ plasturi cu nicotină, gume, pastile şi inhalatoare care furnizează doze controlate de nicotină pentru a uşura simptomele ce apar din cauza renunţării la tutun.

Jucătorii cheie de pe piaţa produselor care înlocuiesc nicotina includ Alchem International Pvt. Ltd., British American Tobacco Plc, Cipla Ltd., Fertin Pharma, GlaxoSmithKline Plc, Glenmark, Johnson & Johnson Inc., Perrigo Company Plc şi Pierre Fabre Group.

Printre constrângerile aduse în atenţie de analiza citată cu privire la piaţa produselor care înlocuiesc nicotina sunt evidenţiate: reglementările stricte şi procesele de aprobare a produselor; costurile mari ale produselor de profil în comparaţie cu ajutoarele tradiţionale pentru renunţarea la fumat; concurenţa intensă din partea altor metode de renunţare la fumat şi terapii alternative.

Oportunităţile de pe piaţa supusă snalizei sunt, conform The Brainy Insights: expansiunea în regiunile în curs de dezvoltare, unde ratele fumatului sunt în creştere, dar şi conştientizarea tot mai mare cu privire la produsele de renunţare la fumat; dezvoltarea de produse noi şi îmbunătăţite de înlocuire a nicotinei, cu o mai bună eficacitate; creşterea cheltuielilor pentru asistenţa medicală.

America de Nord, lider la adoptarea produselor care înlocuiesc nicotina

Analiza The Brainy Insights notează că America de Nord este lider la adoptarea produselor care înlocuiesc nicotina, rata ridicată de adoptare fiind alimentată de reglementările privind renunţarea la fumat. Urmează Europa, o piaţă semnificativă, susţinută de reglementările stricte împotriva fumatului şi de campaniile de conştientizare pe scară largă.

În Asia-Pacific, este observată o piaţă în expansiune datorită ratelor de fumat mari, dar şi pe fondul creşterii gradului de conştientizare a sănătăţii în regiune. În America Latină, analiza evidenţiază o piaţă în curs de dezvoltare cu o infrastructură de asistenţă medicală în extindere şi cu eforturi tot mai mari pentru renunţarea la fumat, iar în Orientul Mijlociu şi Africa, pieţe în curs de dezvoltare, cu un accent tot mai mare pe renunţarea la fumat şi îmbunătăţirea accesului la asis­tenţă medicală.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb