Sute de profesori sunt aşteptaţi la Conferinţa Anuală Fischer International

G.D.
Miscellanea / 30 august 2022

Sute de profesori sunt aşteptaţi la Conferinţa Anuală Fischer International

În perioada 1-2 septembrie va avea loc cea de-a XV-a ediţie a Conferinţei Anuale Fischer International. Evenimentul se va desfăşura, şi anul acesta, în format hibrid, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, ziua de 1 septembrie va fi dedicată, începând cu ora 09:30, sesiunilor în format fizic, într-o locaţie cu totul nouă anul acesta, hotelul Radisson Blu din Bucureşti, iar ziua de 2 septembrie va fi dedicată, în totalitate, sesiunilor organizate în format online.

Conferinţa este organizată de Fischer International, în parteneriat educaţional cu EDUCATORS by Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Sute de profesori de limba engleză sunt aşteptaţi la acest eveniment emblematic pentru dezvoltarea profesională în domeniul educaţiei. Conferinţa se adresează, totodată, şi profesorilor de alte discipline, dar şi părinţilor, care doresc să fie la curent cu tendinţele globale în domeniul educaţiei.

"A devenit deja o tradiţie ca profesorii să îşi pregătească revenirea la catedră alături de traineri şi reprezentanţi ai celor mai prestigioase edituri internaţionale, care îşi vor prezenta noutăţile acestui nou an educaţional. Cei mai cunoscuţi speakeri ai conferinţelor globale TED vin în România să le prezinte profesorilor din întreaga ţară cele mai noi metode educaţionale de predare a limbii engleze", a declarat Daniela Văduva, Director General Fischer International.

Traineri şi reprezentanţi ai celor mai prestigioase edituri, printre speakerii conferinţei

Profesorii vor avea şansa să participe la sesiunile care abordează teme generale de educaţie, predare, abilităţi şi competenţe. Atât sesiunile desfăşurate în format online, cât şi cele desfăşurate în format fizic vor fi dinamice şi interactive, favorizând schimbul de idei, de experienţe şi de cunoştinţe şi încurajând întrebările din partea celor prezenţi.

"Folosim noi tehnologi, înlocuim multe dintre produsele noastre, cu materiale digitale. Avem o platformă care se numeşte, Cambridge 1, suntem foarte încântaţi de ea, face viata mai uşoară profesorilor, ţine toate materiale digitale într-un singur loc, este mult mai uşor de folosit si are materiale potrivite pentru toate vârstele. Copiii au materiale motivaţionale, cum ar fi: jocuri, activităţi care să îi ajute să înveţe", Duncan Christelow, Head of Regional Business Operations and Account Support, Cambridge University Press.

"Le-am pregătit foarte multe profesorilor anul acesta, este minunat că putem participa la Conferinţa Fischer, ultimii ani au fost complicaţi din cauza situaţiei Covid, este minunat că ne putem vedea cu profesorii, fizic. Avem vorbitori care vor veni din Marea Britanie, care le vor povesti profesorilor, care vor discuta cu profesorii, despre educaţie, noi metode educaţionale de predare a limbii engleze, vor folosi materiale Naţional Geografic Learning, le vom vorbi profesorilor despre digitalizare si experienta digitală, despre cum pot să foloseaca noi tehnologii, pentru a creste motivaţia la clasă", Tim Pearse, Senior Sales Manager, National Geographic Learning.

Ca în fiecare an, autori, traineri şi reprezentanţi ai celor mai prestigioase edituri şi instituţii vor fi alături de noi: National Geographic Learning, Cambridge University Press, Helbling English, Hamilton House Publishers, Penguin Random House, Oxford University Press, Global ELT, Collins ELT, British Council etc.

Conferinţa Anuală Fischer International este un eveniment anual, aşteptat cu mult entuziasm de comunitatea profesorilor din România şi nu numai. Mii de profesori din ţară şi străinătate îşi pregătesc astfel revenirea la catedră, participând la conferinţă, alături de cei mai buni specialişti. Autorii şi trainerii care vor susţine prezentările sunt nume sonore în domeniu, cu o experienţă uriaşă, care după zeci de ani de experienţă, se pot mândri cu proiecte şi rezultate remarcabile, pe care le împărtăşesc cu profesorii din România.

"Vom întâmpina participanţii cu aceeaşi atmosferă deschisă, caldă şi prietenoasă, cu care i-am obişnuit în ultimii 14 ani, aceeaşi dedicare şi dorinţa de a contribui la viitorul educaţiei, aceeaşi pasiune pentru domeniul predării dar, mai ales, aceeaşi bucurie de a ne revedea la fiecare început de toamnă şi de a ne încărca reciproc cu energie, putere de muncă şi entuziasm pentru un nou an şcolar", a declarat Daniela Văduva, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb