TANCZOS BARNA: "Rabla pentru electrocasnice revine în decembrie"

G.B
Miscellanea / 18 noiembrie 2021

Tanczos Barna

Tanczos Barna

Ministrul interimar al mediului, Tanczos Barna, a anunţat redeschiderea în decembrie a programului "rabla pentru electrocasnice", potrivit Digi24.

Tanczos Barna a spuns la Jurnalul de Seară de la Digi24 că au fost modificate clasele energetice la unele articole, pentru că "erau prea restrictive" şi "nu se găseau produse în acele clase pe piaţă". Ministrul a precizat şi că înscrierile "încep peste o săptămână".

"Rabla pentru electrocasnice revine în decembrie. Am schimbat clasa energetică la câteva articole pentru a deschide programul pentru mai multe produse pentru că au fost prea restrictive anumite categorii. O să public din nou clasele energetice pentru că ele sunt pe o încadrare nouă din 2021, deci rămân grupele de produse, rămâne sistemul de o săptămână pentru fiecare grup de produse, rămân regulile din această primăvară, se vor coborî la două sau trei produse clasele energetice pentru că ele au fost prea ambiţioase şi nu se găseau produse în acele clase pe piaţă, nu se fabrică.

Peste o săptămână începe înscrierea, dacă reuşim să pornim mai repede, atunci se poate face înscrierea şi mai repede. Platforma este funcţională, a fost testată, a funcţionat bine şi n-au fost probleme deloc, în comparaţie cu anul trecut când a fost un eşec total", a spus ministrul interimar al mediului, Barna Tanczos.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. O sa fie tot teapa ca prima rabla, cu primul venit primul servit si cupoane terminate in primele momente de incepere a programului?

    Si apoi cu o gramade de cupoane nefolosite? (Ar trebui penalizati aia care au luat cupoate si apoi le-au lasat sa expire). 

    Deci... o porcarie comunistoida. 

    Daca vor sa incurajeze treaba asta, pot da o lege pe treaba asta pentru toata piata. Pui in luna decembrie TVA 0 la electrocasnicele cu caracteristicile dorite si conditionezi de colectarea produsului vechi si ai rezolvat. 

    Dar nu... la noi *orice* daca nu permite la unii smecheri sa se bage in fata nu se implementeaza. 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb