Tăriceanu o felicită pe Firea pentru primele măsuri privind reducerea poluării

T.S.
Politică / 14 august 2019

Călin Popescu-Tăriceanu (Sursa foto: Twitter)

Călin Popescu-Tăriceanu (Sursa foto: Twitter)

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, o felicită pe Gabriela Firea, primarul Capitalei, pentru primele măsuri privind reducerea poluării şi arată că este nevoie şi de o campanie de educare şi conştientizare în această privinţă.

"Bravo, Gabriela Firea! Primele măsuri pentru reducerea poluării cauzate de maşini! E primul pas, trebuie mers înainte! Pe lângă acest proiect, pe care ALDE îl va susţine, e nevoie şi de o campanie de educare şi conştientizare privind nevoia reducerii poluării", a scris Tăriceanu, astăzi, pe Facebook.

Primarul general Gabriela Firea a anunţat, astăzi, introducerea în dezbatere publică a unui proiect care prevede achiziţionarea unei viniete pentru toate autoturismele care intră în Capitală, dar nu sunt înmatriculate în municipiul Bucureşti sau în judeţul Ilfov.

De asemenea, nu va fi permis accesul în zona centrală a oraşului pentru maşinile non-Euro, Euro 1 şi Euro 2.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. LA MEDIU (GG) PT. DEZOTRĂVIRE.....

    Măsura trebuie extinsă și în restul oraselor, incepind cu cele mai aglomerate - Clujul, Timișoara, constanta.

    Dar ce face Firea cu locuitorii din zonele centrale care au mașini înmatriculate în alte județe? Eu locuiesc de 9 ani în zona centrală Sala Palatului și am mașina înmatriculată în alt județ pentru că stau în chirie. Am Euro 6 din 2019. Ce fac? Plătesc taxa de poluare când toți "bucureștenii" din etajele 12 din zonele de lux precum Militari, Pantelimon etc conduc cazane cu 1 milion de kilometri de la periferiile lor până în centru la serviciu 2 ore dimineața și 2 seara fără taxe. Ce contează unde e înmatriculată mașina, Gabițo, doar într-un singur sector când 1.5 milioane de troace bulgărești poluează restul de 5 sectoare plus tot Ilfovul??! Logică de Găbiță..mai bine Primăria București ar face ceva cu reconsolidarea clădirilor că în caz de cutremur de peste 6 grade poate tu moldoveanco la tine la țară în Voluntari mai rămâi în picioare că în rest va fi ras tot..inclusiv blocurile noi cu mașini nepoluante (în capul tău) de la periferiile Bucureștiului... țară fără viitor

    Taxa de intrare în București trebuie impusa după ce termină doamna Firea centurile ocolitoare ale orașului în regim de autostradă, altfel taxa nu are decât menirea de a împovăra situația celor aflați în tranzit. Taxa fara centura ocolitoare nu are rolul de a reduce poluarea. Toată lumea va plăti taxa iar Bucureștiul nu va scăpa de poluare. Ce face doamna Firea se numește înșelarea oamenilor. Daca are o asemenea gândire, apreciez că nu mai merita un nou mandat. Rușine !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb