tbi bank şi Safety Broker încheie un parteneriat strategic prin care oferă românilor asigurări, inclusiv RCA, cu plata în rate fără dobândă

A.F.
Bănci-Asigurări / 17 mai

Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi

Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi

Nevoia consumatorilor de a avea acces la noi instrumente eficiente de finanţare a crescut în actualul context economic, inclusiv în domeniul asigurărilor, unde costul poliţelor de asigurare se află pe trend ascendent. tbi bank, una dintre cele mai importante bănci de tip challenger din Europa de Sud-Est, care oferă soluţii de plată flexibile, a încheiat un parteneriat cu unul dintre cei mai importanţi brokeri de asigurări din România, Safety Broker, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, astfel, clienţii pot cumpăra asigurări, inclusiv auto obligatorii RCA prin soluţia Buy Now, Pay Later (BNPL) în 4 rate fără dobândă sau în 6-12 rate cu dobândă.

În anul 2023, societăţile de asigurare autorizate şi reglementate de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) au subscris prime brute în valoare de aproximativ 18,2 miliarde lei, în creştere cu circa 10% faţă de valoarea înregistrată în anul 2022, conform datelor prezentate de ASF.

"Costurile se află în continuare pe trend ascendent, inclusiv în ceea ce priveşte primele de asigurare, iar consumatorii au nevoie de soluţii inteligente de finanţare care să-i ajute să-şi menţină standardul de viaţă. Rămânem aproape de clienţii noştri şi încheiem un nou acord cu un jucător puternic din domeniul asigurărilor, Safety Broker, pentru a oferi românilor posibilitatea să plătească mai uşor asigurarea RCA sau alte soluţii de asigurare de care au nevoie, fără să pună presiune pe bugetul familiei", spune Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi.

Soluţiile de finanţare de tip BNPL sunt uşor de accesat şi permit consumatorilor să eşaloneze costul total al oricărei achiziţii, în rate egale. Cu ajutorul acestui instrument, clienţii pot face mai multe achiziţii sau pot cumpăra produse cu valoare mai mare, în timp ce comercianţii au acces la un nou instrument care poate satisface mai bine nevoile consumatorilor.

Safety Broker de Asigurare, prezent din 2005 pe piaţa din România, este unul din principalii jucători pe piaţa distribuţiei de asigurări din România, fiind parte a grupului american Acrisure, unul dintre cei importanţi brokeri de asigurări din SUA. La finalul anului 2023, compania avea o valoare a primelor intermediate în valoare de peste 271 milioane de euro.

"Accesul clienţilor noştri la asigurările auto obligatorii RCA a fost mereu o prioritate pentru noi, mai ales într-un context economic dificil. Prin acordul cu un partener puternic, de talia tbi bank, reuşim să oferim consumatorilor o soluţie inteligentă de achiziţionare rapidă şi uşoară a oricărei poliţe de asigurare", a spus Viorel Vasile, CEO, Safety Broker de Asigurare.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb