Telekom - soluţii inteligente de smart mobility şi smart education

A.P.
Companii / 2 octombrie 2018

Telekom - soluţii inteligente de smart mobility şi smart education

Telekom Romania este pentru al şaptelea an consecutiv partener principal al Internet & Mobile World, eveniment care va avea loc pe 3 şi 4 octombrie la Romexpo. Anul acesta, Telekom Romania va prezenta câteva soluţii inteligente de smart mobility şi smart education în spaţiul expoziţional din cadrul evenimentului dedicat tehnologiei, care se va derula pe parcursul a două zile, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei noastre.

O soluţie inteligentă pentru managementul transportului public, o alta pentru alimentarea vehiculelor electrice şi o soluţie integrată de bike sharing sunt cele trei soluţii de smart mobility despre care vizitatorii expoziţiei vor putea afla detalii la standul Telekom România. Catalogul electronic şi tabla interactivă se vor afla şi ele printre soluţiile prezentate anul acesta, sub umbrela smart education, se mai arată în comunicat.

Soluţia Telekom pentru managementul transportului public contribuie la optimizarea calităţii transportului public şi la îmbunătăţirea experienţei călătorilor. Prin intermediul acestei soluţii, municipalităţile pot planifica mai uşor activitatea tuturor vehiculelor din reţea şi au acces în timp real la informaţii despre traseul şi starea de funcţionare a vehiculelor, potrivit comunicatului.

Plecând de la nevoia de eficientizare a mobilităţii în zonele urbane aglomerate şi necesitatea de reducere a impactului transportului asupra mediului înconjurător, prin utilizarea unui mijloc de transport care nu produce noxe, precum bicicleta, Telekom a lansat o soluţie inteligentă de mobilitate de tip bike sharing.

În cadrul Internet & Mobile World 2018, Telekom Romania va prezenta o soluţie pentru alimentarea vehiculelor electrice, care vine în sprijinul furnizorilor de servicii de alimentare electrică, proprietarilor de parcări şi conducătorilor de vehicule electrice, facilitând accesul la punctele de alimentare. Una dintre nevoile semnalate de sistemul educaţional din România, digitalizarea, este susţinută de Telekom Romania prin soluţii de smart education. Catalogul electronic contribuie la îmbunătăţirea procesului educaţional, eliminarea acţiunilor birocratice şi creşterea interacţiunii dintre elevi, părinţi şi profesori. Înţelegând nevoia permanentă de interactivitate şi modernizare a modului de realizare a prezentărilor şi a procesului de predare, Telekom Romania a creat un set de instrumente intuitive integrate într-un software dedicat mediului educaţional, sub denumirea de tabla interactivă. Soluţia încurajează comunicarea, argumentarea şi dezbaterile în cadrul procesului de învăţare şi creşte gradul de atractivitate a conţinutului prezentat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb