Termenul pentru contractarea de împrumuturi de către primării şi consilii locale a fost prelungit

Ziarul BURSA #Companii / 29 iulie 2015

Termenul de depunere a dosarelor pentru contractarea unor împumuturi din venituri din privatizare pentru unităţile administrativ-teritoriale se prelungeşte până la 1 octombrie 2015, fiind vorba despre sume care nu depăşesc 400 milioane de lei.

Guvernul a aprobat, marţi, în şedinţa de guvern, o ordonanţă prin care se amână, de la 31 iulie 2015 la 1 octombrie 2015, termenul de depunere a dosarelor pentru contractarea de către unităţile teritorial-administrative a unor împrumuturi din venituri din privatizare. Este vorba despre împrumuturi în limita sumei de 400 milioane de lei, solicitate pentru finanţarea corecţiilor aplicate proiectelor finanţate din fonduri externe nerambursabile şi/sau pentru asigurarea cofinanţării proiectelor finanţate din programele naţionale, se arată într-un comunicat al Guvernului.

În comunicat se mai precizează că "aceste împrumuturi se acordă în condiţii foarte avantajoase, ceea ce a făcut ca autorităţile de management ale programelor operaţionale să primească un număr foarte mare de solicitări pentru eliberarea documentelor justificative necesare unităţilor administrativ-teritoriale", potrivit Mediafax.

Prelungirea timpului necesar pentru întocmirea şi depunerea documentaţiilor la direcţiile generale regionale ale finanţelor publice şi pentru înaintarea acestora la Comisia de autorizare a împrumuturilor locale a impus amânarea termenului de depunere a dosarelor. Pe cale de consecinţă, actul normativ modifică şi termenul de analiză a solicitărilor de către Comisia de autorizare a împrumuturilor locale, de la 15 august 2015 la 15 octombrie 2015.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb